Τι θα δούμε σήμερα στο "Πάμε Πακέτο"

Απόψε το βράδυ στον Alpha, το άνοιγμα του πακέτου φέρνει στο φως πρωτόγνωρα συναισθήματα και αποκαλύψεις που θα σοκάρουν.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου έρχεται από την Κύπρο με την επιθυμία να συναντήσει μετά από 33 ολόκληρα χρόνια τον άνθρωπο μαζί με τον οποίο έζησε μια δραματική εμπειρία ζωής.

Ένα ναυάγιο, που κόστισε τη ζωή 17 ανθρώπων.

Οι ώρες αγωνίας που έζησαν οι δύο άνδρες δεν έχουν σβηστεί από τη μνήμη τους μέχρι σήμερα.

Αποστολέας και παραλήπτης κατόρθωσαν να σώσουν ο ένας τη ζωή του άλλου, από τη διάσωσή τους και έπειτα όμως δεν επικοινώνησαν ποτέ ξανά.

Θα καταφέρουν να συναντηθούν ξανά μετά από εκείνη τη μοιραία νύχτα; Ποια θα είναι η αντίδραση του παραλήπτη;

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου, η Κική, έμαθε με έναν παράδοξο τρόπο, πριν δύο χρόνια, στα 51 της, ότι είναι υιοθετημένη.

Η γυναίκα που τόσα χρόνια νόμιζε για βιολογική της μητέρα, μέσα σε ένα παραλήρημα, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, της διηγήθηκε την ιστορία της υιοθεσίας της, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε άλλη γυναίκα από το συγγενικό της περιβάλλον.

Η αποκάλυψη αυτή τάραξε, αλλά ταυτόχρονα ανακούφισε την Κική, καθώς μπόρεσε να δώσει μια λογική εξήγηση για την άσχημη συμπεριφορά των γονιών της κατά την διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που μετανάστευσε στα 15 της μόλις χρόνια, σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από τον θετό της πατέρα.

Είναι αποφασισμένη για πρώτη φορά να μάθει όλη την αλήθεια. Θα τα καταφέρει;

Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

Share |