Τι συμβαίνει με τη Δούκισσα Νομικού και τον ΑΝΤ1; Ποιο το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι η Δούκισσα ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά, ενώ έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση με το νέο διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη.

«Έχουμε ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, πού θα είμαι, πώς θα είμαι. Οι προτεραιότητές μου πλέον έχουν αλλάξει. Το ξέρουν, τους το έχω πει, με καταλαβαίνουν. Θα πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή». Η πιθανότητα να αναλάβει από Σεπτέμβριο την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπως γράφτηκε, είναι κάτι που βλέπει θετικά; «Δεν σου κρύβω ότι αυτό πέρσι πράγματι το συζητούσαμε και το ήθελα. Τελικά δεν έγινε, όμως μου βγήκε σε καλό, καθώς μπόρεσα να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου με ηρεμία. Άσε που βγήκα και αλώβητη, αν θες, από μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Φέτος, όμως, όχι. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τα Σαββατοκύριακά μου πλέον ανήκουν στο μωρό μου και στον άντρα μου».

Άρα δεν υπάρχει κάτι που να τη δεσμεύει με τον ΑΝΤ1; «Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αλλά για να μείνω θα πρέπει να βρεθεί κάτι που να θέλουμε και οι δύο, σωστά;».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Share |