Τι κάνει η Ζέτα Δούκα στη Στοκχόλμη; (Φωτογραφίες)

Στη Στοκχόλμη βρίσκεται από την Παρασκευή η Ζέτα Δούκα, η οποία ταξίδεψε με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Γράμμα σε ένα παιδί” που θα ανέβει το βράδυ  της Κυριακής στο “Valingby Theater”!
 
Η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στην όμορφη Σουηδία με τους ανθρώπους της παράστασης,  πήγε τις βόλτες της και γνώρισε τις ομορφιές της σκανδιναβικής χώρας.

Σοκ: Πιπεριά μέσα σε ποτήρι "ρουφάει" το χλώριο από το νερό! Φανταστείτε τι πίνουμε και τρώμε... (video)

 

 
Ανάμεσα στα αξιοθέατά που είδε ήταν οι βασιλικοί κήποι, το Royal Concert Hall, όπου γίνονται οι απονομές των βραβείων Νόμπελ, αλλά και ένα γραφικό ταβερνάκι που έχει Ελληνίδα ιδιοκτήτρια στη σουηδική πρωτεύουσα.
 
Η ίδια μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες από τη διαμονή της εκεί στο Instagram και μοιράστηκε αυτές τις όμορφες στιγμές με τους φίλους της.
 

Το ελληνικό προϊόν που καταναλώνει όλη την οικογένεια! Είναι αυτό που λέμε... "να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει"! (Δες ΕΔΩ)

 

Προετοιμασίες για την παράσταση

Ένα είναι το ρόφημα που ανακουφίζει τους πόνους, αποκαθιστά μυικούς τραυματισμούς και ταυτόχρονα σας κάνει να δείχνετε πιο λαμπεροί! Μια δοκιμή θα σας πείσει για τα εντυπωσιακά αποτελέσματά του! (Δείτε ΕΔΩ)

Share |