Τι φοβούνται Μαρία Κορινθίου και Μαρία Σολωμού;

Δύο από τις πιο ωραίες γυναίκες της showbiz κι όμως πίσω από τη λάμψη τους κρύβεται ο... φόβος! Η εξομολόγησή τους για το τι ακριβώς τις τρομάζει δείχνει την αδυναμία τους σε θέματα της ζωής, ό,τι νιώθουμε δηλαδή κι εμείς...

Με τον όρο «φοβία» δηλώνεται ο φόβος ενός ατόμου, ο οποίος συνεχίζει να υφίσταται, παρ' ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αληθινός κίνδυνος. Πρόκειται ουσιαστικά για μια κατάσταση αδυναμίας που κατά καιρούς εμφανίζεται σε όλους τους ανθρώπους. Οι celebrities δεν εξαιρούνται...

Αστέρες της εγχώριας showbiz έχουν εκφράσει κατά καιρούς τις φοβίες τους που οφείλονται είτε σε μια άσχημη εμπειρία είτε σε άλλες εσωτερικές και πολλές φορές πιο σκοτεινές αιτίες. Σε κάθε είδος φοβίας το άτομο μπορεί να πάθει κρίση και να μην καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του. Η "Espresso" αναδεικνύει σήμερα κάποιες από τις μεγάλες φοβίες Ελλήνων αστέρων. Η ιδέα του θανάτου και τα έντομα στοιχειώνουν περισσότερο απ' όλα τα αρνητικά συναισθήματα των celebrities!

Μαρία Κορινθίου
Οι φοβίες της Μαρίας Σολωμού σχετίζονται αποκλειστικά με την κόρη της Ισμήνη: «Εχω πάρα πολλές φοβίες, μέχρι και το πώς θα περάσει τον δρόμο. Το παιδί θέλει καθημερινή επικοινωνία, αρνούμαι να πάρω γυναίκα. Είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο!»

Μαρία Σολωμού
Η Μαρία Σολωμού τρομάζει με την ιδέα του θανάτου των αγαπημένων της προσώπων: «Φοβάμαι πολύ για τον θάνατο των ανθρώπων που είναι κοντά μου και αγαπάω. Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό ότι θα συμβεί κάτι σε μένα, δεν έχω τέτοιο φόβο... Εμένα με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου, για να έχω κάνει πράγματα που θέλω. Να μην περνάει ο χρόνος και να μην κάνω τίποτα και φτάσω κάποια στιγμή να πω “πότε έφτασα πενήντα και δεν έκανα αυτό που ήθελα;”, να μην ξεφύγω ηλικιακά».

Share |