Τι φοβάται η Αθηνά Ωνάση; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Η ανασφάλεια που ένιωθε στη Βραζιλία οδήγησε την Αθηνά Ωνάση και το σύζυγό της Αλβάρο να πάρουν μια μεγάλη απόφαση: να αφήσουν τη χώρα που λατρεύουν και οι δύο και να μείνουν μόνιμα στο Βέλγιο.

Το ζευγάρι συζητούσε αυτό το ενδεχόμενο εδώ και καιρό, συναισθηματικοί λόγοι όμως τους κρατούσαν στη Βραζιλία και δεν το αποφάσιζαν. Όσο αυξάνονταν όμως, οι απαγωγές πλουσίων και διασήμων, τόσο μεγαλύτερη ανασφάλεια ένιωθαν, γεγονός που επηρέαζε μια και την καθημερινότητά τους. Έτσι, σύμφωνα με το "Λοιπόν", αφού το σκέφτηκαν καλά και εξέτασαν όλες τις λεπτομέρειες αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα, αναζητώντας μια πιο ήρεμη και ασφαλή ζωή. Ήδη είχαν φροντίσει εδώ και καιρό να αγοράσουν μια βίλα στο Βέλγιο, την οποία μάλιστα είχαν ανακαινίσει πρόσφατα.

Η καινούργια τους κατοικία 350 τ.μ. βρίσκεται έξω από τις Βρυξέλλες, σε ένα προάστιο που θεωρείται το ακριβότερο και ασφαλέστερο της χώρας και κοστίζει 2,4 εκατ. ευρώ! Το μόνο που επιθυμούν τώρα είναι να συνεχίσουν τη ζωή τους ήρεμοι, χωρίς το άγχος ότι μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο είτε στους ίδιους είτε στα παιδιά του Αλβάρο.

Share |