Θύμα απάτης η Ελένη Βαΐτσου: «Είναι κάτι επικίνδυνο…»

Με μία ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook αποκάλυψε η Ελένη Βαΐτσου το ότι επιτήδειος εκμεταλλεύεται το όνομά της , έχοντας δημιουργήσει ένα ψεύτικο διαδικτυακό προφίλ, όπως κατά καιρούς συμβαίνει με πολλούς celebrities.

Μέσω της ψεύτικης σελίδας, ο δράστης προσποιείται την ηθοποιό και δημοσιεύει φωτογραφίες από φωτογραφίσεις της, τραγούδια, αλλά και status, ενώ αφήνει ακόμα και σχόλια προσποιούμενος πως είναι η ίδια.

Δημοσιεύοντας στην επίσημη σελίδα της μία φωτογραφία του ψεύτικου προφίλ, η Ελένη ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν report για να «κατέβει» και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ να κάνετε μια αναφορά στη συγκεκριμένη ψεύτικη σελίδα, που όποιος την διαχειρίζεται έχει το θράσος να απαντάει και σε μηνύματα προσποιούμενος εμένα. Δεν είναι μόνο η κοροϊδία προς όλους όσους πιστεύουν πως μιλούν μαζί μου, δεν είναι μόνο η εκμετάλλευση του ονόματος μου, αλλά είναι και κάτι επικίνδυνο, αφού δεν ξέρουμε ποιος κρύβεται από πίσω. Θεωρώ απαράδεκτο και προβληματικό να προσποιείσαι κάποιον άλλο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Προσοχή μην στέλνετε σε μηνύματα τηλέφωνα και άλλα προσωπικά σας στοιχεία! Ευχαριστώ πολύ!», έγραψε.

Share |