Θρήνος για το γλυκό κορίτσι του μόντελινγκ!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Βαλέρια Μεζιριάδου δεν βρίσκεται πια στη ζωή! Δυστυχώς, αυτό  που απευχόταν όλοι προχθές βράδυ από το φιλικό της περιβάλλον - αφού δεν είχε γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της του άψυχου σώματός της - αποτελεί τη τραγική πραγματικότητα. Μία από τις πιο γλυκές και ακέραιες κοπέλες του μόντελινγκ, που έκανε αγώνα επιβίωσης, βρέθηκε νεκρή από παθολογικά αίτια σε σπίτι φίλου της στα βόρεια προάστια. Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά! Ανθρωποι από τον χώρο της μόδας ύστερα από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Espresso, προσπαθούσαν να μάθουν την ταυτότητα του άτυχου κοριτσιού.

Οι κοπέλες του χώρου,οι οποίες τη γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί της, χαρακτήρα της, αλλά και για το ότι ήταν προσηλωμένη στη δουλειά της. Ποτέ δεν "πούλησε" το όνομά της μέσα από μία σχέση και προστάτευε την προσωπική της ζωή!

Η Χρύσα Δρακάκη είχε μιλήσει μαζί της πριν από μερικές μέρες και της είπε οτι σχεδίαζε να πάει στη Μύκονο για διακοπές: «Είμαι συγκλονισμένη, δεν μπορώ να το πιστέψω!» λέει στην Espresso το γνωστό μοντέλο.

Share |