"Θρίλερ" στον Alpha: Όλο το παρασκήνιο για το μέλλον "καυτής" Έλενας!

Κι ενώ Ναταλία Γερμανού - Κατερίνα Καραβάτου είναι πλέον ¨Μες την καλή χαρά» και έτοιμες για «Κους – Κους», το "θρίλερ" για την σέξι Έλενα καλά κρατεί, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο κανάλι της Κάντζας...

Αντιθέτως με τις άλλες δύο παρουσιάστριες τα νέα για την Έλενα Παπαβασιλείου δεν είναι και πολύ καλά. Οι αρχικές προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν. Τα στελέχη του Alpha δεν ανάβουν το πράσινο φως στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Πάνω στην ώρα» προτιμώντας να βάλουν εκείνη την ώρα μια επανάληψη του προγράμματος τους. Αιτία φαίνεται να είναι τα χαμηλά διαφημιστικά έσοδα αυτής της ζώνης αλλά και οι περικοπές που επιβάλλονται στα εξωτερικά γυρίσματα. Όπως έλεγαν χθες στην Κάντζα, σύμφωνα με την Espresso, η διοίκηση του Alpha θέλει να κρατήσει στον αέρα εκπομπές που βγαίνουν από το στούντιο, αλλά δεν έχει καμία ανάγκη για εξωτερικά γυρίσματα και χρησιμοποίηση εξωτερικών Link.

Βέβαια ο Alpha δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα στην Έλενα Παπαβασιλείου, καθώς την είπαν πως αναζητείται concept και τίποτε δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα.

Share |