Θρίλερ με τον Καπουτζίδη-Μένει εκτός τηλεόρασης!

Χωρίς λαμπερό σόου μένει το MEGA στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Το "Just the 2 of us" μπαίνει... στον πάγο μέχρι νεωτέρας! Πρώτο "θύμα" της αναβολής -και αυτός που θίγεται περισσότερο- είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής του Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αλλιώς τα είχε στο μυαλό του και τελείως διαφορετικά εξελίσσονται τα πράγματα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρίσκεται προς το παρόν εκτός τηλεοπτικού τοπίου. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η συμπαρουσιάστριά του Δούκισσα Νομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", το κανάλι δεν δίνει το πράσινο φώς για να ανοίξει το τηλεοπτικό πάλκο του και όλα δείχνουν, το λαμπερό σόου του καναλιού μεταφέρεται για την άνοιξη του 2012. Εναν μήνα πριν από την επίσημη έναρξη του prime time τον Νοέμβριο, τραγουδιστές, παρουσιαστές και TV διασημότητες που δέχθηκαν την πρώτη πρόταση της παραγωγής να πάρουν το μικρόφωνο για χάρη του ΜEGA δεν έχουν κανένα νέο ως προς το αν θα μπουν στο στούντιο. Ηδη είχε γίνει η πρώτη προετοιμασία και ονόματα όπως η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Χάρρυ Κλυνν, η Κρυσταλλία, ο Κώστας Αργυρός, η Κέλλυ Κελεκίδου δέχθηκαν την πρόταση του καναλιού να αναμετρηθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή. Μετά τις πρώτες συζητήσεις, δεν είχαν καμία άλλη ενημέρωση.

Η αβεβαιότητα ισχύει εξίσου και για τη Δούκισσα Νομικού. Μπορεί να έχει τη σιγουριά της άλλης εκπομπής της αλλά η παρουσία της στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν αυτό που ήθελε πάρα πολύ. Το δίδυμο του "Just" μετά τις τελευταίες εξελίξεις μένει στον πάγο για τους επόμενους μήνες.

Share |