Θέμος Αναστασιάδης: «Ο Λάτσιος είναι σαν Αλβανός υπουργός»

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε χτες ο Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος σχολίασε τον Γιάννη Λάτσιο, την Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και τη σχέση Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια. «Εδώ και χρόνια με παρακαλάνε να μπω στην κριτική επιτροπή, αλλά όπως βλέπεις για λόγους οικονομίας τελευταία βάζουν στελέχη του σταθμού. Ο Λάτσιος φέτος είναι μονίμως αξύριστος και με τη τσίμπλα στο μάτι, σαν Αλβανός υπουργός. Είναι στα κάτω του σε σχέση με πέρσι και νομίζω ότι σε αυτό φταίει η Ζέτα που το έχει ρίξει στο δούλεμα», είπε χαριτολογώντας ο Θέμος Αναστασιάδης.

Ο παρουσιαστής του "ΟΛΑ" σχολίασε και την μετακίνηση της Ευγενίας Μανωλίδου: «Πιστεύω ότι είναι καταλληλότερη η πρωινή ώρα για την εκπομπή της, παρά το βράδυ που ήταν έως τώρα».

Τέλος ο Θέμος μίλησε και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια: «Καλά έκαναν τα παιδιά και διαφύλαξαν τη σχέση τους στην αρχή, γιατί δέχθηκαν μεγάλη πίεση από παντού. Δε θέλουμε να τους ματιάσουμε, γιατί είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και είναι ό, τι καλύτερο τους έχει συμβεί κι εύχομαι να ολοκληρώσουν τη σχέση και να είναι πάντα ευτυχισμένοι».

Share |