Θέλεις να τρέφεσαι υγιεινά; Stevia Parana: Η ζωή είναι γλυκιά!

Η Stevia Parana είναι μία ελληνική εταιρεία όπου η βάση της έγκειται στην μοναδική ποιότητα των προϊόντων της. Απόλυτα φυσικά προϊόντα που δεν προέρχονται από μεταλλαγμένα φυτα και δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία με 0 θερμίδες και 0 γλυκαιμικό δείκτη.

Χωρίς μεταλλική γεύση, χαρίζει απίστευτη γλύκα στον καφέ, στον χυμό, στο κοκτέιλ αλλά και σε σπιτικές λιχουδιές όπως κέικ, κουλουράκια, γλυκά και πίτες όλα μπορούν πλέον να παρασκευαστούν υγιεινά με Stevia Parana.

Το σιρόπι στέβιας είναι μοναδικό για τον καφέ καθώς όλοι μπορούν να το έχουν αφού οι συσκευασίες των 30ml και 60ml χωράνε στην τσέπη και στην τσάντα και πάνε παντού. Τα στικάκια μπαίνουν μέχρι στο πορτοφόλι.

Η Stevia Parana σεβόμενη τις διατροφικές συνήθειες των τελευταίων ετών και θέλοντας να εμπλουτίσει το καθημερινό διαιτολόγιο του καταναλωτικού κοινού με γευστικές και υγιεινές προτάσεις προχώρησε στην παρασκευή προϊόντων με βάση την στέβια.

Θέλοντας να γλυκάνει τις καθημερινές σας στιγμές η Stevia Parana δημιούργησε ένα απόλυτο υγιεινό γλυκό: μαρεγκάκια που στην καρδιά τους κρύβουν απίστευτη γλύκα με γεύση φράουλα, πορτοκάλι, μαστίχα, λεμόνι και βανίλια.

Τα πρωινά σας εμπλουτίζονται με υπέροχες μαρμελάδες με βιολογικό φρούτο και στέβια σε 12 γεύσεις, ενώ μπορείτε πλέον να συνοδέψετε τον καφέ και το γιαούρτι.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.mlsteviahellas.com

Share |