Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Μου λείπει από την πρωινή ζώνη ο Γρηγόρης»

Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στην εκπομπή "Μovies & Stars" του MTV είναι o Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο κωμικός ηθοποιός, που προσεχώς θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Το Μήλο" με τη Ναταλία Δραγούμη και στο νέο σήριαλ του MEGA "Πίσω στο σπίτι", μιλάει στον Γιώργο Σατσίδη για την οικονομική κρίση, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τις γυναίκες.

«"Δουλεύω αλλά δεν πληρώνομαι ακόμα! Στο θέατρο οι πρόβες δεν πληρώνονται. Στο σήριαλ πληρωνόμαστε επτά μήνες μετά και την ταινία την πληρωνόμαστε συνήθως με την προβολή. Στην σκέψη μου έχω λεφτά, στην τσέπη μου όχι ακόμα! Είμαι πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση γενικά αλλά και ειδικά στην τηλεόραση. Νιώθω πολύ τυχερός που δουλεύω, τουλάχιστον ειναι δημιουργικό, όμως στεναχωριέμαι με πολλούς συνεργάτες μου που δεν έχουν δουλειά φέτος», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Για μένα ο Γρηγόρης είναι από τα πιο ταλαντούχα άτομα σε αυτό που κάνουν. Μου λείπει από την πρωινή ζώνη. Μου αρέσει η ποιότητά του σαν άνθρωπος, άσχετα με τις κατηγορίες που συχνά υπάρχουν. Αξίζει γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Πάντα θα με πάρει στη γιορτή μου ή σε μια νέα μου δουλειά και αυτό το εκτιμώ πολύ. Μου λείπει από το πρωί. Λείπει το ήθος του».

Όσο για τις γυναίκες είπε: «"Μου αρέσουν οι ψηλές! Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε σχέση, εννοείται ότι είναι πιο ψηλή απο εμένα! Και να θέλω δεν βρίσκω πιο κοντές (γέλια). Είμαι πολύ καλά και ενώ δεν σκέφτομαι τον γάμο, σίγουρα θέλω να κάνω ένα παιδί. Όσο για τις πλαστικές, μου αρέσουν οι γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν το ψεύτικο στήθος ανεβάζει την ψυχολογία μιας γυναίκας τότε είμαι OΚ».

Share |