Θανάσης Πάτρας: «Με όλα αυτά που γίνονται επηρεάζεται η ερωτική μου διάθεση»

Ο Θανάσης Πάτρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τη σύζυγό του, Κατερίνα, την κρίση και το πώς αυτή επηρεάζει την ερωτική του διάθεση. «Το τελευταίο διάστημα παιδιά, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι λίγο ασέξουαλ η εποχή. Και δεν νομίζω ότι είναι ασέξουαλ μόνο από τους άντρες... Με όλα αυτά που γίνονται, αυτά που βλέπουμε και ακούμε, επηρεάζεται η ερωτική μου διάθεση, πάρα πολύ. Γενικά είμαι και άνθρωπος που στεναχωριέται εύκολα, με όλα αυτά που συμβαίνουν. Κι επειδή είμαι Παρθένος (στο ζώδιο) και άνθρωπος τακτοποιημένος, όλα με μέθοδο και πρόγραμμα, μπλοκάρω λίγο και τρελαίνομαι».

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι τον έχει επηρεάσει η κρίση στη δουλειά του: «Η Κατερίνα είχε ένα κατάστημα με ρούχα. Εισαγωγής καλό και ακριβό ρούχο, έντυνε την αφρόκρεμα στις καλές εποχές... Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, σικάτη και πολύ κομψή! Περιποιόταν κι αρκετά κι έτσι πίστευαν όλοι ότι ήμουν παντρεμένος με μια πάμπλουτη γυναίκα! (γέλια) Δεν πήγαν καλά τα πράγματα, γιατί άνοιξε και ένα δεύτερο μαγαζί -μαζί δηλαδή το ανοίξαμε. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ξεκίνησε η κρίση από το 2008 κι αποφάσισε να τα κλείσει γιατί ήταν το καλύτερο αυτό. Κι η απόφαση ήταν δύσκολη, γιατί ήταν και πολύ πετυχημένη, είναι δύσκολο μια δουλειά ζωής να πρέπει να τη σταματήσεις».

Στην ερώτηση για το εαν έχει ανασφάλεια λόγω κρίσης είπε: «Δεν έχω ανασφάλεια για μένα. Toυ στυλ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί για να ζήσω... Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον ΑΝΤ1, έχω συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 μέχρι το τέλος του χρόνου, κάτι συζητάμε με το κανάλι για τον Γενάρη και μετά. Μακάρι να πάνε τα πράγματα καλά...».

Share |