Θάλεια Ματίκα: «Με τον Τάσο θα παντρευτούμε στο δημαρχείο»

Για τη σχέση της με τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφό της, τον ηθοποιό Τάσο Ιορδανίδη, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η Θάλεια Ματικά, ενώ αποκάλυψε τον τρόπο που ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου.

Αναφερόμενη στο πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στην πρόταση γάμου, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί, έχει δοκιμαστεί η σχέση. Κι εγώ, για να κάνω ένα τέτοιο βήμα -είμαι ένας άνθρωπος που σκέφτεται και αναλύει τα πράγματα- θα έπρεπε να ξέρω τον άνθρωπο πολύ καλά!...

Με φόβιζε τρομερά να σκέφτομαι ότι θα είμαι για όλη μου τη ζωή με κάποιον, πίστευα ότι δεν υπάρχει ''για πάντα''... αλλά ήρθε η ζωή και μου το ανέτρεψε. Έχει να κάνει και με τον άνθρωπο που βρίσκεται μπροστά σου... Μετά τα 30 σκέφτεται κάπως διαφορετικά τη ζωή».

Όσο για την πρόταση γάμου και το γάμο, η Θάλεια αποκάλυψε: «Έγινε πολύ θεαματικά, μου κανόνισε ένα πάρτι έκπληξη! Φεύγουμε από την πρόβα για τις ''επικίνδυνες σχέσεις'', εγώ ήμουν με τη φόρμα και βρήκα όλους τους αγαπημένους μου φίλους να περιμένουν σπίτι και τον Τάσο να γονατίζει. Πολύ επεισοδιακά, πολύ όμορφα…

Θα είναι κάτι που θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Το δαχτυλίδι δεν το φοράω, γιατί δεν αισθάνομαι άνετα... Δεν είναι του στυλ μου. Γενικά είναι παραδοσιακός άντρας ο Τάσος... Αλλά θα πάμε στο δημαρχείο και δε θα φορέσω νυφικό! Θα κάνουμε όμως, ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους. Δεν έχω σκεφτεί, η αλήθεια είναι, τι θα φορέσω στο γάμο... Προτιμώ ήρεμα πράγματα…».

Share |