Θ. Γεωργαντάς: Μιλά πρώτη φωορά για την προσωπική του ζωή!

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στο περιοδικό "Νέο Τηλεκοντρόλ" και αποκάλυψε άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της προσωπικής του ζωής. Για την επιλογή του να κρατά αυστηρά προστατευμένη την προσωπική του ζωή, ο γνωστός παρουσιαστής είπε:

«Αυτό είναι αλήθεια και πίστεψέ με δεν είμαι κανένας καλόγερος, απλώς είμαι απόλυτος σε αυτό το κομμάτι. Αν πάρεις την κοπέλα σου και πας σινεμά, δεν θα σε δει κανένας να σε βγάλει φωτογραφία, όμως αν την πάρεις και πας στα μπουζούκια ή σε μια πρεμιέρα και αρχίζεις να αγκαλιάζεσαι, εννοείται ότι εκεί θα σε βγάλουν φωτογραφία».

Ο Θέμης Γεωργαντάς πρόσθεσε: «Δεν είμαι κανένας ερημίτης, απλώς δεν κάθομαι να δημοσιοποιώ οποιαδήποτε σχέση κάνω. Επίσης, στα media συζητιούνται περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του χώρου μας, αν κάνεις σχέσεις εκτός χώρου δεν γίνεται τέτοιος ντόρος», ενώ τόνισε πως προτιμά να κάνει σχέσεις με ανθρώπους που δεν ασχολούνται με τον χώρο της showbiz.

Όσο για το αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, ο Θέμης Γεωργαντάς δηλωσε: «Αυτήν την περίοδο όχι. Αλλά επειδή ήμουν στο κοντινό παρελθόν, το απολαμβάνω τώρα. Απολαμβάνω πολύ τους φίλους και την παρέα μου", ενώ στο αν έχει ζήσει τον "μεγάλο έρωτα" απάντησε: "Όχι, μεγάλο έρωτα όχι. Έχω ερωτευτεί... όμως τόσο hardcore όχι».

Share |