Θ. Αθερίδης: Αποκαλυπτει το λόγο που έμπλεξε με τον αλκοολισμό!»

Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε, τον έρωτα, αλλά και για το γεγονός ότι σε λίγους μήνες η κόρη του θα τον κάνει παππού!

Όταν ρωτήθηκε αν οδηγήθηκε στον αλκοολισμό, ενώ έγραφε θεατρικά έργα, όπως πολλοί συγγραφείς, απάντησε: «Όχι, γιατί και τα έξι θεατρικά μου έργα τα έχω γράψει αφού ξεπέρασα το πρόβλημα του αλκοολισμού. Με το αλκοόλ ταλαιπωρήθηκα από τα 25 μου μέχρι τα 34 και τότε έγραφα κείμενα μόνο για τους Άγαμους θύτες. Το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, οι καταχρήσεις είναι στην ουσία η προσπάθεια να διαχειριστείς την έμμονη συντροφικότητα του θανάτου. Εγώ έμπλεξα με το αλκοόλ επειδή φοβόμουν τον θάνατο. Ευτυχώς, τώρα πια η ομορφιά στη ζωή είναι και το μέτρο της».

Έχει καταστραφεί ποτέ από έρωτα ο ηθοποιός; «Ασφαλώς. Έχω γίνει κουρέλι, έχω πεθάνει από έρωτα και έχω αναστηθεί. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω σε μια γυναίκα να με δει να σέρνομαι στα πατώματα. Τέτοια χαρά δεν θα πάρει καμία γυναίκα από μένα. Αλλά οι φίλοι μου με έχουν δει να πολλές φορές να κλαίω για μια γυναίκα».

Όσο για το ότι σε λίγους μήνες θα γίνει παππούς, ο Θοδωρής είπε: «Δεν με τρομάζει η ιδέα. Καθόλου. Μου αρέσει πολύ η ιδέα και το βρίσκω πολύ σέξι να γίνω παππούς τόσο νέος. Αν ήμουν γυναίκα, δηλαδή, θα με ερωτευόμουν. Το μόνο που με απασχολεί είναι η απόφαση της αυτή να είναι ώριμη».

Share |