Θ. Αναστασιάδης: «Το "ΟΛΑ" θα προβάλλεται όποιες μέρες μπορεί η Δούκισσα!»

Ο Θέμος Αναστασιάδης μίλησε στο entertv.gr για το τηλεοπτικό τοπίο, την παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο "ΟΛΑ", τα τουρκικά σίριαλ, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει φέτος πρωινό πρόγραμμα στον ΑΝΤ1, μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Ο γνωστός παρουσιαστής, με το ανατρεπτικό του χιούμορ, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την τηλεόραση του σήμερα!

Πως βλέπετε το τηλεοπτικό τοπίο φέτος;
Όπως λέγεται και η εκπομπή μας… "ΟΛΑ" μπάχαλο φέτος!

Πως βλέπετε τα τουρκικά σίριαλ;
Τα τουρκικά σίριαλ δεν τα βλέπω, γιατί δεν τα γουστάρω. Πιστεύω ότι πρέπει να τα περιορίσουμε, γιατί είναι ντροπή για την ελληνική τηλεόραση πριν και μετά τις ειδήσεις να έχει τουρκικά σίριαλ. 

Και στο κανάλι σας, όμως, έχει τουρκικά σίριαλ…
Εκφράζω την άποψή μου, η οποία ισχύει για όλα τα κανάλια…

Πως έγινε η επιλογή μεταξύ της Έλενας Παπαβασιλείου και της Δούκισσας Νομικού;
Δεν υπήρχε θέμα επιλογής, η κουβέντα με την Δούκισσα είχε γίνει εδώ και καιρό. Θέλαμε πάρα πολύ να έρθει η Δούκισσα, αν και δεν το πιστεύαμε ότι θα έρθει! Οπωσδήποτε, η εκπομπή μας είναι μία ταπεινή εκπομπή, αλλά χαρήκαμε πάρα πολύ που η Δούκισσα επέλεξε να είναι μαζί μας. Γι’ αυτό το λόγο και η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, για να την βλέπουμε δύο φορές!

Ποιες μέρες θα βλέπουμε το “ΌΛΑ” αυτή τη σεζόν;
Όποιες μέρες μπορεί η Δούκισσα!

Πως σας φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλέον πρωινό στον ΑΝΤ1, μετά από 21 χρόνια;
Όλοι προσαρμοζόμαστε. Τα πάντα γίνονται τώρα. Εδώ ο κόσμος χάνεται… ένα πρωινό τώρα… και τι έγινε; Μπορεί κάποια στιγμή να ξαναγίνει!

Αν είχατε απέναντί σας τους πολιτικούς αρχηγούς, τι θα τους λέγατε;
Μη μας… μπιπ άλλο!

www.entertv.gr

Share |