Τέρμα οι ατέλειες!

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Μπορεί να πιστεύετε πως χρειάζονται χρήματα και κόπος για να την αποκτήσετε, όμως κάνετε λάθος. Αρκεί να γνωρίζετε καλά τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και με τα κατάλληλα προϊόντα που θα τα χρησιμοποιήσετε κάνοντας τις σωστές κινήσεις, θα δείτε ένα αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Καλή αρχή!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝ ΝΤΕ ΤΕΝ
Για να επιλέξετε το σωστό για την επιδερμίδα σας φον ντε τεν, πριν Αγοράσετε το προϊόν, απλώστε μικρή ποσότητα στο πρόσωπο και δείτε το στο φυσικό φώς. Σκοπός σας είναι να ταιριάξετε περισσότερο γίνεται την απόχρωση του φον ντε τεν με αυτή της επιδερμίδας. Τα φον ντε τεν κυκλοφορούν σε:
Υγρή μορφή: εύκολο στη χρήση αφού η υδατική φόρμουλα βοηθάει ώστε να απλώνεται καλύτερα.
Μορφή κρέμας: προσφέρει περισσότερη κάλυψη, ταιριάζει σε ξηρές επιδερμίδες.
Στικ: ιδανικό για φρεσκάρισμα στη διάρκεια της ημέρας.
Κόμπακτ:απλώνεται εύκολα σαν κρέμα αλλά έχει φινίρισμα πούδρας.

ΚΟΝΣΙΛΕΡ
Επιλέξτε μια απόχρωση κονσίλερ όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτή της επιδερμίδας, πάντα όμως σε πιο ανοιχτό τόνο. Απλώστε το κάτω μέρος του από το φον ντε τεν όταν αυτό έχει πουδρώδες τελείωμα. Διαφορετικά ανακατέψτε το με τη βάση. Για τους μαύρους κύκλους χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ με πλούσια υφή. Για τα σπυράκια προτιμήστε ένα προϊόν που να καλύπτει κα να καταπολεμά το πρόβλημα. Το κονσίλερ σε πράσινη απόχρωση καλύπτει τις κοκκινίλες.

ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ένα ελαφρύ στρώμα πούδρας μετά το φον ντε τεν είναι απαραίτητο για ματ, φυσικό τελείωμα και για να έχει το μακιγιάζ μεγαλύτερη διάρκεια. Οι πούδρες κυκλοφορούν σε τρείς τύπους. Σε κρεμώδη μορφή, σκόνη και κόμπακτ. Η πρώτη απλώνεται με τα δάχτυλα, η δεύτερη με ένα μεγάλο πινέλο με κινήσεις από τη μύτη με κατεύθυνση προς τα έξω, ενώ η κόμπακτ με ειδικό σφουγγαράκι.

…ΜΕ ΧΡΩΜΑ
Το ρουζ είναι απαραίτητο στο μακιγιάζ γιατί δίνει στην επιδερμίδα το χρώμα της υγείας. Αν είστε ξανθιά με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα προτιμήστε μια απαλή ροζ, ροδακινή ή μπρούντζινη απόχρωση . Στη σταράτη επιδερμίδα ταιριάζει ένα ζεστό ροζ ή κόκκινο ρουζ. Διαλέξτε αποχρώσεις του μούρου και του δαμάσκηνου αν έχετε ωχρή επιδερμίδα. Στη σκούρα επιδερμίδα ταιριάζει ένα πλούσιο χρώμα, όπως το καφεκκόκινο ή σκούρο μπρονζέ.

Share |