Ρούλα Κορομηλά: To "θρίλερ" για την παραμονή της στον Alpha!

Η επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά στο κανάλι της Κάντζας για άλλους ήταν θετική και για άλλους αρνητική! Υπάρχει και η τελευταία κατηγορία, όπως αυτή της Ρούλας, στην οποία τα προγνωστικά έδιναν και έπαιρναν! Ε λοιπόν το θρίλερ έλαβε τέλος...

Οι υπογραφές έπεσαν και η Ρούλα Κορομηλά παραμένει στον Alpha, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κάντζας. Έτσι, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τη Ρούλα Κορομηλά να μένει εκτός τηλεοπτικής στέγης, σύμφωνα με την «Espressso» η παρουσιάστρια έπειτα από μία σειρά διαπραγματεύσεων και επαφών που είχε με τον Δημήτρη Κοντομηνά, συνεχίζει κανονικά στον Alpha, χωρίς όμως να είναι ακόμη σίγουρο αν θα τη δούμε και on camera.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν την ανανέωση του συμβολαίου της να αφορά αποκλειστικά και μόνο στα διοικητικά της καθήκοντα, μόνο δηλαδή με τη θέση της ως σύμβουλος προγράμματος του καναλιού.

Όσον αφορά τώρα στην παρουσίαση κάποιας εκπομπής, σε περίπτωση που αποφασιστεί κάτι τέτοιο, η Ρούλα θα υπογράψει ξεχωριστό συμβόλαιο, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο παρελθόν με το «Greek Idol» και με το «Big Brother».

Share |