Τάνια Τρύπη: Η φιλανθρωπική δράση και η αποκάλυψη που δεν ξέραμε!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Open «Το κόκκινο ποτάμι» βρέθηκε στο πλευρό των εθελοντών του κινήματος προσφοράς και αγάπης «Vegan – Ο άλλος άνθρωπος».

Η Τάνια, ευαισθητοποιημένη από το κοινωνικό έργο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς μαγειρευτό φαγητό σε περισσότερους από 3.000 συμπολίτες μας, ανέλαβε δράση. Εντάχθηκε στη συλλογική κουζίνα βάζοντας στο πρόγραμμα τη vegan διατροφή, με νόστιμες και θρεπτικές συνταγές, χωρίς προϊόντα βίας.

Η ίδια έχει βγάλει το κρέας και τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή της. Πήρε, λοιπόν, την πρωτοβουλία και ενημέρωσε σχετικά τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο για τα οφέλη των τροφών της γης. Εκείνος δύο φορές την εβδομάδα προσφέρει «ειρηνικό» φαγητό.

Το περασμένο Σάββατο η Τάνια Τρύπη βρέθηκε στο Αιγάλεω, στο πλευρό των εθελοντών, και μαγείρεψε μαζί τους δίπλα στον σταθμό του μετρό, αιφνιδιάζοντας τον κόσμο με την παρουσία της. Στις κατσαρόλες περίμεναν ζεστά και λαχταριστά ρύζι με λαχανικά, λεμονάτες πατάτες με ρόδι και χαλβάς σιμιγδαλένιος.

Γιαγιούλες ρακένδυτες, ηλικιωμένοι άνδρες με βλέμμα χαμηλωμένο άπλωναν ντροπαλά τα χέρια τους για ένα πιάτο φαγητό.

Η Τάνια δεν άντεξε, βγήκε πίσω από τον πάγκο κι άρχισε τις σφιχτές αγκαλιές. Και σαν θαύμα, τα πρώτα δειλά χαμόγελα φάνηκαν στα πρόσωπά τους, καθώς τη ρωτούσαν για τις εξελίξεις στη σειρά.

«Αναπάντεχα γεγονότα θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι υπέροχος σκηνοθέτης, προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ, γιατί μου έδωσε έναν ρόλο συγκλονιστικό», αποκάλυψε στην Espresso.

Η φιλανθρωπική δράση ήρθε στη ζωή της αναπάντεχα αλλά ευχάριστα, δυναμικά και την τράνταξε. «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον δημιουργό της δράσης, γιατί καθιέρωσε τα Σαββατοκύριακα να μαγειρεύει υγιεινά και αναίμακτα», ανέφερε στην «Espresso» η ηθοποιός και συνέχισε:
«Κλείνω δύο χρόνια χωρίς κρέας και ζωικό αποτύπωμα. Οι κόρες μου από μόνες τους αποφάσισαν πως επιθυμούν επίσης υγιεινή διατροφή, οπότε η Τζένη είναι vegan και η Μαρίνα vegeterian».

gossip-tv.gr

Share |