Τα σωστά εσώρουχα για κάθε σωματότυπο!

Ο κάθε σωματότυπος έχει χωρίς καμία αμφιβολία τα δικά του χαρακτηριστικά και ανάλογα με αυτά θα πρέπει να επιλέγετε τα εσώρουχά σας. Εμείς σας φτιάξαμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς που είναι γεμάτος τρικ και μικρά μυστικά για να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν απόλυτα και αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τα δυνατά σας σημεία. Δείτε, σύμφωνα με το faysbook.gr, ποια εσώρουχα πρέπει να φοράτε αν είστε κλεψύδρα, μήλο, αχλάδι, σανίδα κ.α.

Οι 4 κυριότεροι σωματότυποι-κατηγορίες:

Ο Σωματότυπος Κλεψύδρα
Αν διαθέτετε αυτό το σχήμα σώματος, τότε συγχαρητήρια, έχετε πολλές μα πάρα πολλές επιλογές και σας προτείνουμε να τις εξερευνήσετε όλες, χωρίς στιγμή να ξεχνάτε το μέγεθος του σουτιέν σας.

Ο Σωματότυπος Μήλο
Το πάνω μέρος του σώματός σας είναι αυτό στο οποίο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση. Και πώς αλλιώς θα γίνει διαφορετικά εκτός από την επιλογή του σωστού σουτιέν; Αν το στήθος σας είναι μικρό, τότε όλοι οι… δρόμοι σας οδηγούν σε ένα push-up σουτιέν.

Ο Σωματότυπος Αχλάδι
Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας στο πάνω μέρος του σώματος σας, ώστε να επέλθει η ισορροπία. Για σας τα σουτιέν που ανορθώνουν και γεμίζουν το στήθος με την ένδειξη push-up είναι η πιο σωστή επιλογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό μέγεθος και πάντα μα πάντα με υποστήριξη.

Ο Σωματότυπος Σανίδα (Το Μονοκόμματο Σώμα)
Εσείς, χωρίς καμία αμφιβολία έχετε ανάγκη από σουτιέν που δεν μικραίνουν το στήθος σας. Σας προτείνουμε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στα αθλητικά,

Εκτός από τους τέσσερις παραπάνω σωματότυπους που είναι οι πιο κοινοί, υπάρχουν και άλλοι, όπως οι: Στενοί Ώμοι, Φαρδείς Ώμοι, Στήθος με μικρή απόσταση και Στήθος με μεγάλη απόσταση. Δείτε τι σουτιέν Triumph ταιριάζουν σε αυτούς.

Στενοί Ώμοι
Εσείς που ανήκετε εδώ έχετε σίγουρα μια δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη αποστολή. Μπορείτε να επιλέξετε το σουτιέν που σας αρέσει, αρκεί να προσέξετε να σχηματίζουν ένα τρίγωνο στην πλάτη.

Φαρδείς Ώμοι
Ξεχάστε τα υπόλοιπα και εστιάστε μόνο στα σουτιέν με το μισό cup και με τα σχήματα Τ ή Υ στην πλάτη. Αυτά απευθύνονται μόνο σε εσάς.

Στήθος με μικρή απόσταση
Τραβήξτε ένα μεγάλο Χ στα σουτιέν push-up γιατί δεν σας κολακεύουν καθόλου και προτιμήστε όσα σχηματίζουν ένα έντονο V μπροστά.

Στήθος με μεγάλη απόσταση
Το μυστικό για να εφαρμόζει τέλεια του σουτιέν σας, είναι να επιλέγετε πάντα ένα με έντονη πλευρική στήριξη. 

Η εταιρεία Jokers Underwear ιδρύθηκε το 1980. Το κύριο αντικείμενό της είναι η κατασκευή αντρικών και γυναικείων εσωρούχων. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της χονδρικής, σήμερα έχει επεκταθεί προσφέροντάς σας ποιοτικές επιλογές όσων αφορά παιδικά/εφηβικά εσώρουχα, πιζάμες, κάλτσες και ότι άλλο εξασφαλίζει την άνεση εντός και… εκτός σπιτιού.

Η κυριότερη μέριμνά μας είναι η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων μας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην 100% βαμβακερή σύνθεσή τους όσο και στην Ελληνική προέλευση. Παράλληλα γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, φροντίζουμε ώστε οι τιμές μας να είναι «ελκυστικές» εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα των συνεργατών μας.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει εγκαταστάσεις στην Αττική, αλλά το δίκτυο πελατών μας εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα όπως και σε Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία κ.α). Η άμεση, σωστή και ευέλικτη εξυπηρέτηση είναι προτεραιότητά μας και χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά του εσωρούχου.

Αν η ποιότητα σε συνδυασμό με τη «σωστή» τιμή είναι αυτό που αναζητάτε, η Jokers Underwear είναι ο συνεργάτης που σας ταιριάζει.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 5 & Βασιλέως Βουλγαροκτόνου 22, Χαϊδάρι

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210 5314080

Share |