Τα προβλήματα υγείας της Έλενας Παπαρίζου και τα... περιττά κιλά!

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την ημέρα που η Έλενα Παπαρίζου έχασε ξαφνικά τον πατέρα της. Και είναι κάτι που της κόστισε πολύ. Η ίδια μίλησε σε σουηδική εφημερίδα και αποκαλύπτει πράγματα που δε γνωρίζαμε γι' αυτήν...

Χάσε βάρος άμεσα και εντυπωσιακά...

Έξι μήνες μετά το θάνατο του πατέρα της Γιώργου υπέστη βρογχοκήλη, δηλαδή, διεύρυνση θυρεοειδούς. «Έβαλα 10 κιλά σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα. Ήμουν συνεχώς κουρασμένη, είχα προβλήματα στον ύπνο και χάλια διάθεση. Έχω δύο εξογκώματα στο λαιμό που μπορούν να αφαιρεθούν χειρουργικά, είναι λίγο πρησμένα και μερικές φορές γεμίζουν με υγρό», δήλωσε η Έλενα.

Προβλήματα αντιμετώπισε όμως και όταν χώρισε με τον Τόνυ Μαυρίδη: «Μετά την σχέση μου που τελείωσε πήγα σπίτι στη Σουηδία και ξεκίνησα γνωστική θεραπεία. Είχα κολλήσει σε έναν φαύλο κύκλο, είχα κρίσεις πανικού και πολλές φοβίες όπως αγοραφοβία, κλειστοφοβία και υψοφοβία. Για ένα διάστημα έβγαινα με το ζόρι για να πετάξω τα σκουπίδια».

Η Έλενα δεν ήξερε ότι έχασε τον πατέρα της μέχρι που έφτασε στην Σουηδία:

"Μου είπαν ότι ο πατέρας μου έπαθε έμφραγμα αλλά όχι ότι είχε πεθάνει. Με έπιασε πανικός. Πήρα άδεια για να πάω στο σπίτι, οπότε πήρα το αεροπλάνο και πήγα στο Γκέτεμποργκ", λέει η Έλενα. Στο Landvetter έμαθε την αλήθεια: "Περίμενα τη βαλίτσα μου και τότε λύγισε ο αδερφός μου. Τότε μου είπε ότι ο πατέρας μας είχε πεθάνει. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, τον εαυτό μου, τα πάντα. Κατέρρευσα στο πάτωμα και άρχισα να κλαίω".

Share |