Τα βρήκε σκούρα η Ευγενία με τα καρότα!

Την ποδιά του Master Chef φόρεσε η Ευγενία Μανωλίδου για να μπει στο πετσί του ρόλου, όμως, τα βρήκε... «μπαστούνια» με τα καρότα κι ας είχε το ειδικό εργαλείο για... το καθάρισμα! Ο Λευτέρης Λαζάρου βρήκε στην παρουσιάστρια του ριάλιτι μαγειρικής την εν δυνάμει βοηθό για να φτιάξει σφυρίδα με λαχανικά.
Της φόρεσε την ποδιά και άρχισε τις οδηγίες για το πλύσιμο και το κόψιμο των λαχανικών. Βέβαια, η ποδιά ήταν μαύρη, της αποχώρησης δηλαδή όπως επεσήμανε και μία παίκτρια!
Στο πλύσιμο μια χαρά τα πήγε η Ευγενία. Ξεκινώντας, όμως, με το κολοκυθάκι, η Ευγενία έβγαλε γλώσσα -κυριολεκτικά- για να κόψει κυβάκια, ενώ το καρότο αποδείχθηκε ο... Γολγοθάς της.
«Μ’ έχει σκλαβώσει η Ευγενία με τον τρόπο και την ταχύτητά της», είπε ο κ. Λαζάρου και η παρουσιάστρια έσπευσε να δικαιολογηθεί: «δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τόσο περίπλοκα εργαλεία γι’ αυτό». Και συνέχισε: «Κοροϊδεύετέ με εσείς...».
Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να μας πείσει ακόμα περισσότερο για τα ταλέντα της, προσφέροντας την βοήθειά της και στον πάγκο του κ. Λαζάρου: «μπορώ να κάνω δύο πράγματα συγχρόνως», του είπε χαρακτηριστικά.
Ο σεφ, πάντως, αρνήθηκε ευγενικά, αναθέτοντάς της τις ντομάτες. Ε αυτές ήταν εύκολες: ούτε κόψιμο ήθελαν, ούτε... καθάρισμα!
Η αποθέωση της μαγειρικής της Ευγενίας ήταν όταν ο πουρές λαχανικών περάστηκε μέσα από σίτα: «αυτό το κάνουμε για να γίνει ο πουρές πιο σφιχτός», παρατήρησε η καλή νοικοκυρά για να της απαντήσει ο μάγειρας με υφάκι: «όχι, επειδή θέλουμε μόνο το ζουμί»!

 

πηγή:star

Share |