Τ. Στεφανίδου: Πολύ σέξι στο φουσκωτό με τον Ευαγγελάτο! (Φωτογραφίες)

Το ότι είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες δεν επιδέχεται αμφισβήτησης: Οι τελευταίες φωτογραφίες της στο "Hello" με το Νίκο Ευαγγελάτο, πάνω στο φουσκωτό τους, αναδεικνύουν το καλίγραμμο κορμί της και πιστοποιούν την άψογη φόρμα εν όψει της επιστροφής της στην TV...

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι γνωστό ότι είναι δύο εργασιομανείς άνθρωποι καθώς λατρεύουν πολύ τη δουλειά τους. Παρ'όλα αυτά τα Σαββατοκύριακα ξεκλέβουν λίγο χρόνο και επισκέπτονται την εξοχική τους κατοικία στη Δροσιά Χαλκίδας.

Αυτή τη φορά επιβιβάστηκαν μόνοι τους στο σκάφος τους και έκαναν μια σύντομη απόδραση για δύο. Ο "καπετάν" Νίκος όπως τον αποκαλεί η αγαπημένη του Τατιάνα, οδήγησε το σκάφος σε μια εημική παραλία δίπλα από τη λίμνη Ευβοίας, ενώ η Τατιάνα, όπως κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός, ανταποκρίθηκε επάξια στο ρόλο του βοηθού. Ήδη οι δύο δημοσιογράφοι έχουν επιστρέψει στα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Ο μεν Νίκος παρουσιάζει από τις 20 Αυγούστου το απογευματινό δελτίο του ΣΚΑΙ, στις 19.00, η δε Τατιάνα βρίσκεται στο γραφείο της για την προετοιμασία της εκπομπής "Μίλα", που θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου.

Share |