Τ. Σαμαράς: Ο μεγάλος κίνδυνος που αντιμετωπίζει!

Την αποθέωση γνωρίζει όπου βρεθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς και τα μηχανάκια χτυπάνε κόκκινο σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση! Ένας μεγάλος κίνδυνος, όμως, μπορεί να το κόψει απότομα τη χαρά και την "ηδονή" της τηλεθέασης!

Μετά το απίστευτα επιτυχημένο πέρασμά του από το black out, όπου "έκλαψε" όλη η Ελλάδα από τα γέλια, έρχεται στο... καπάκι δεύτερη συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο απ' όπου και η φωτογραφία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να "κουράσει"! Το μόνο που δεν θα ήθελε φαντζόμαστε ο συμπαθής Τρύφωνας, θα ήταν να χαρακτηριστεί... μαϊντανός!

Στον ΑΝΤ1 φυσικά γνωρίζουν ότι θα "καεί" αν βγαίνει παντού και γι' αυτό έχουν επιλέξει άλλη τακτική: Να μη βγαίνει σε άλλα κανάλια χωρίς άδεια και να αποφεύγει τις φωτογραφίσεις στις νυχτερινές του εξόδους, έτσι ώστε να τον έχουν αποκλειστικά δικό τους και να τον υπερ - εκθέτουν όσο και όποτε θέλουν εκείνοι! Επειδή κι αυτό το σενάριο, όμως, μπορεί να έχει ημερομηνία λήξης, καλά θα κάνει ο τηλεστάρ - πια - Σαμαράς να βάζει κανένα "βέτο" κι από μόνος του...

Share |