Α. Συσσοβίτης: Γιατί παραμένει εργένης; Οι αποκαλύψεις για τις γυναίκες της ζωής του...

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Down Town" έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, απαντώντας σε δύσκολα ερωτήματα για τις γυναίκες και για τους λόγους που παραμένει εργένης... Στην ερώτηση για το αν τον φορτίζει καθόλου ο όρος "αιώνιος εργένης", απαντά: «Όχι δεν υποστηρίζω ταμπέλες. Με φορτίζει και ο όρος "αιώνιος παντρεμένος". Αλλά δεν με αφορούν και πολύ αυτά».

Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει πως δεν ήθελε να παντρευτεί ποτέ: «Δεν είχα πόνο να παντρευτώ ποτέ, γι αυτό και δεν παντρεύτηκα. Δεν λέω ότι πάντα θα είμαι εργένης, δεν ξέρω τι θα μου συμβεί αύριο».

Όσο για το αν έχει μετανιώσει για κάποια σχέση που δεν προχώρησε σε γάμο: «Όχι δεν μετάνιωσα.Είμαι εργένης μέχρι σήμερα. Αύριο δεν ξέρεις τι γίνεται. Όπως υπάρχουν παντρεμένοι που νομίζουν ότι θα είναι για πάντα έτσι, και κάποια ημέρα χωρίζουν.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης δηλώνει πως δεν φοβάται για το μέλλον του: «Μου αρέσει η αίσθηση της μετάνοιας παρόλο που είναι ένας άνθρωπος που δεν μετανιώνει για τίποτα. Δεν είμαι άνθρωπος που τον φοβίζει το μέλλον του και αναγκαστικά μένει αγκιστρωμένος στο παρελθόν αναπολώντας το. Αν έλεγα περισσότερα «ναι» σε προτάσεις που αφορούσαν την τηλεόραση θα υπήρχε το αντίτιμο. Όμως θα είχα "κοντύνει" την ποιοτική ταυτότητα που θέλω να έχω ως ηθοποιός. Οπότε ισχύει το "κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις"».

Share |