Συνεχίζονται τα τούρκικα στην ελληνική τηλεόραση!

Τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ θα γίνει η πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1 «Asi». Πρωταγωνιστής του είναι ο Μουράτ Γιλντιρίμ,  ο γνωστός Σαβάς, από το «Έρωτας και τιμωρία», που προβλήθηκε στο Mega. Η σειρά προβλήθηκε στην τούρκικη τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία το 2007 μέχρι το 2009 - μάλιστα, ήταν το πρόγραμμα που στην ουσία καθιέρωσε στην τούρκικη τηλεόραση τον Γιλντιρίμ. Το κεντρικό στόρι περιστρέφεται γύρω από τη μοιραία ιστορία αγάπης των γόνων δύο οικογενειών .

Μια βδομάδα νωρίτερα, στις 4/6, κάνει πρεμιέρα η δεύτερη τούρκικη σειρά, το "Starfish" ( Deniz Yildizi), που θα πάρει τη θέση του καθημερινού "Είναι στιγμές" - από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 5 το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ, σε μια ξαφνική κίνηση αιφνιδιασμού, το MEGA (και παρότι ο αρχικός προγραμματισμός δεν το προέβλεπε) αποφάσισε κι αυτό να ρίξει στη μάχη του καλοκαιριού ένα ολοκαίνουργιο τουρκικό σήριαλ! Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, με τίτλο "Sila" και πρωταγωνίστρια την επίσης γνώριμη (από το EZEL) Cansu Dere. H πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί στις 10/06 , Κυριακή, ενώ στη συνέχεια η σειρά θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 21.00.

Share |