Συνεχίζονται οι ισχυροί βοριάδες

Συνεχίζονται οι ισχυροί βοριάδες εντάσεως μέχρι και 8 μποφόρ στα πελάγη, ενώ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις σε κεντρική Μακεδονία και στα ορεινά της Ηπείρου.

Αττική

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στην κεντρική Μακεδονία, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι σε Θεσσαλία και ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά μέχρι 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 ως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη μέχρι και 33.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 33 βαθμούς Κελσίου.

Real.gr

Share |