Συναγερμό έχετε... Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης όμως;

Η παρακολούθηση χώρων με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) δεν χρειάζεται στις μέρες μας πλέον συστάσεις. Η GRGENESIS, επένδυσε από την αρχή σε νέες τεχνολογίες, ώστε να το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της, να μπορεί σε 24ωρη βάση να παρακολουθεί την περιουσία των συνεργατών της. Η μεγάλη επιτυχία μας είναι στο να μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες αιχμής, σε ένα πολύ απαιτητικό κοινό και μάλιστα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Παρακολουθούμε συστηματικά και οδηγούμε τις εξελίξεις στην ασφάλεια. Εγγυόμαστε τη απόλυτη παρακολούθηση των χώρων σας, οπουδήποτε και αν αυτός βρίσκεται στη Γη - εκμεταλλευόμενοι τα διαθέσιμα δίκτυα (Internet, δορυφορικό, GPRS / 3G / 4G κ.α.). Επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεών μας, ώστε μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικοοικονομικών συμβούλων να σας προτείνει μια λύση στα δικά σας μέτρα.

Η εταιρία GRGENESIS και τα στελέχη της, με την πολυετή τους εμπειρία σε στατικές και εποχούμενες φυλάξεις, θέτουν πλέον υψηλά στάνταρ στις παρεχόμενες υπηρεσίες της, αναβαθμίζοντας και υλοποιώντας την απομακρυσμένη επιτήρηση φυλασσόμενων στόχων με το νέο κέντρο λήψης εικόνας. Μία υπηρεσία η οποία έρχεται να δώσει περαιτέρω ασφάλεια και αρτιότερο αποτέλεσμα με χαμηλότερο κόστος από την φυσική παρουσία υπαλλήλου ασφαλείας.

Κατόπιν παρότρυνσης των κ.κ. Πελατών της, αφουγκραζόμενη παράλληλα και τις ανάγκες της αγοράς, επέκτεινε τις δραστηριότητές της τόσο στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού όσο και σε υπηρεσίες Facilities, επενδύοντας τόσο σε εξειδικευμένο εξοπλισμό όσο και στην επιμόρφωση του προσωπικού της.

Τα στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό της πέραν των αρχικών προσόντων που πρέπει να διαθέτουν, εκπαιδεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογως των εξελίξεων.

Share |