Συμφώνησαν σε όλα, ξανά πρόεδρος ο Πατέρας!

Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό. Ο Νικόλας Πατέρας επιστρέφει στην προεδρία της ΠΑΕ, δεν δέχτηκε μαζί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο τη δωρεά του 25% των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών μέσω αύξησης κεφαλαίου στο τέλος της περιόδου. «Μπαίνουμε σε νέα εποχή πολυμετοχικότητας», δήλωσε ο «Mr MIG». «Λύσαμε τις παρεξηγήσεις και προχωράμε ενωμένοι», είπε ο Νικόλας Πατέρας.

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες συνάντησης σε κεντρικό ξενοδοχείο η χρυσή τομή βρέθηκε και η εποχή του… ψυχρού πολέμου έλαβε τέλος.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξερχόμενος χαμογελαστός διάβασε το κείμενο που συνέταξαν οι τρεις άνδρες. «Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπαίνει σε μία νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Πατέρας και Βγενόπουλος, διευκρίνισαν όλα τα σημεία με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο κ. Πατέρας, η δωρεά δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της περιόδου. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με συμμετοχή όλων. Ευχαριστούμε τον κύριο Κωνσταντόπουλο για την κάλυψη της προεδρίας», τόνισε.

Ο Νικόλας Πατέρας, που επιστρέφει στην προεδρία, είπε: «Είχαμε μία τετράωρη συνάντηση. Λύσαμε τις παρεξηγήσεις που υπήρχαν και προχωράμε ενωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού», ενώ χειροκροτήθηκε από περίπου 20 οπαδούς της ομάδας που ήταν στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πατέρας και Βγενόπουλος ζήτησαν εγγυήσεις πως δεν θα υπάρξει εσωτερικός «πόλεμος», ενώ συζητήθηκε επίσης το κόστος της κατασκευής του γηπέδου (που θεωρεί υπερβολικό ο κ. Βγενόπουλος).
sport-fm.gr

 

Share |