Συγκλονιστική αποκάλυψη: «Η Μενεγάκη με βοήθησε να περπατήσω»

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη κάνει ένας 17χρονος νέος, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Ελένη Μενεγάκη τον βοήθησε να ξαναπερπατήσει. Πρόκειται για τον 17χρονο Κωνσταντίνο Παντελούς, ένα αγόρι που πριν από 6 χρόνια δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του λόγω μιας σπάνιας ασθένειας που είχε εκ γενετής. Ο ίδιος υποστηρίζει πως κατάφερε χάρη στον «άγγελο επί γης» της, όπως αποκαλεί την Ελένη Μενεγάκη να σταθεί ξανά στα πόδια του.

«Μου έδωσε ελπίδα. Με έκανε να σταθώ στα πόδια µου, να περπατήσω και να µπορώ να στέκοµαι όρθιος ανάµεσα σε συνοµηλίκους µου. Ελένη σε ευχαριστώ για όσα έκανες για εµένα. Σε ευχαριστώ που άλλαξες τη ζωή µου» λέει στη News ο νεαρός.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό για να λυθεί το πρόβλημα του παιδιού, ξοδεύοντας πολλά χρήματα, αλλά χρειαζόντουσαν ακόμα αρκετά. Κάποια στιγμή απυεθύνθηκαν στην Ελένη Μενεγάκη η οποία έκανε εκδήλωση με celebrities και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα αρκετά σημαντικό ποσό.

Οι επώνυμοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παρουσιάστριας ήταν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης, η Καλομοίρα και η Πάμελα. «Έγινε ένα θαύμα. Θαύμα πραγματικό, γιατί η Μενεγάκη με βοήθησε να περπατήσω», δήλωσε ο ίδιος ευγνώμων προς την Ελένη Μενεγάκη.

Share |