Συγκινήθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης για τον νεαρό Δημήτρη που θεωρεί γιο του

Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο The 2night Show. Ο πρωταγωνιστής στις Άγριες Μέλισσες μίλησε, μέσα σε όλα, για τον πρώτο του γάμο και τη σχέση με το παιδί της τότε συζύγου του που αισθάνεται δικό του παιδί.

“Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης, προσθέτοντας.

“Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικό άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος”.

“Έχω να τον δω αρκετά χρόνια τον Δημήτρη γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο πρωταγωνιστής του ΑΝΤ1. “Υπάρχει πάντα η πρόθεση και η διάθεση αλλά έχω να τον δω αρκετά χρόνια. Ούτε με τη μαμά του έχουμε επαφή”.

Και εκείνη την ώρα ο παρουσιαστής του The 2night Show, Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε την πρωτοβουλία και να απευθυνθεί μέσω της κάμερας στον νεαρό Δημήτρη ζητώντας του να αναζητήσει ο ίδιος μια επαφή σήμερα με τον Λεωνίδα Κακούρη.

Share |