Συγκινεί το μήνυμα του Βαγγέλη Μόρα για τον θάνατο του αδερφού του

Δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για τον Βαγγέλη Μόρακαθώς έχουν συμπληρωθεί τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του αδερφού του. Να σας θυμίσουμε πως ο 33χρονος, έφυγε από τη ζωή μετά από “μάχη” που έδωσε με τη λευχαιμία.

Ο Βαγγελής Μόρας με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από το θάνατο του αδερφού του, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα, έγραψε: “Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!! Στην φωτό που βλέπετε κάνω ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ, όποτε μην φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά”!

Δείτε την ανάρτησή του:Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα , αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!! Στην φωτό που βλέπεται κάνω ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ , όποτε μην φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά !!! @save

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moras Vangelis (@moras_vangelis_) στις

Share |