Σ.Χρηστίδου: «Το κουμάντο στα οικονομικά στο σπίτι για μένα πρέπει να το κάνει άντρας»

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι νέα επιτυχημένη παρουσιάστρια, μια τρελαμένη μαμά, και μία πανευτυχής σύζυγος. Στο Μαραντιναίικο, λοιπόν, ποιος ζηλεύει περισσότερο; «Νομίζω εγώ. Αν και όχι όσο παλιότερα. Πριν από το παιδί ήμουν πιο ζηλιάρα. Κι αυτός νομίζω πως ήταν περισσότερο τότε. Τώρα έχουμε τόσα σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε, που μου φαίνεται χαζό να κάνω ζήλιες, ιδίως εφόσον δεν έχω αφορμή. Άσε που έχω και την τύχη να με συμπαθούν οι θαυμάστριες. Θα αντιμετωπίσουν τον Θοδωρή με ενθουσιασμό, αλλά με την ίδια αγάπη θα έρθουν να με αγκαλιάσουν και να με φιλήσουν. Για να μου βγει ζήλια πρέπει κάποια να φερθεί ανταγωνιστικά. Που δεν συμβαίνει».

Αυτό που συμβαίνει, όμως, και πραγματικά εντυπωσιάζει για μια γυναίκα με το ταμπεραμέντο της Σίσσυς είναι πως οικονομικό κουμάντο στην οικογένεια κάνει ο Θοδωρής. «Το ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά γενικά είμαστε πολύ παραδοσιακή οικογένεια. Το κουμάντο στα οικονομικά στο σπίτι για μένα πρέπει να το κάνει άντρας. Το έχω ανάγκη. Μου δίνει ασφάλεια. Εγώ δεν έκανα ποτέ κουμάντο στα οικονομικά μου. Πριν από τον άντρα μου ήταν ο μπαμπάς μου. Οι δικές μου υποχρεώσεις είναι το σούπερ μάρκετ, το μαγείρεμα, αυτά που θεωρώ πως πρέπει να κάνει μια γυναίκα», λέει στο "Instyle".

Άλλωστε, ξεκαθαρίζει πως η ίδια δεν έχει έξοδα. «Τα έξοδά μου είναι βενζίνες, σούπερ μάρκετ και ό,τι έχει να κάνει με το παιδί. Έχω να ψωνίσω ρούχα δυο χρόνια. Τα ρούχα που φοράμε στην τηλεόραση και τις εμφανίσεις είναι ρούχα που δανειζόμαστε και επιστρέφουμε. Φροντίζει η στυλίστριά μου για αυτό. Και μέσα από τη δουλειά πολλές φορές μάς κάνουν δώρο και κάποια πράγματα. Άσε που εγώ ποτέ δεν ξόδευα λεφτά σε ρούχα. Τα λεφτά μας τα ξοδεύαμε σε ταξίδια. Αυτά έχουμε περιορίσει».

Share |