Το στριπτίζ της Τάμτα προκαλεί... εμφράγματα! (video)

Η Τάμτα προκαλεί για μία ακόμη φορά με τις καλλιτεχνικές επιλογές της! Η δημοφιλής τραγουδίστρια στο τελευταίο της βιντεοκλίπ εμφανίζεται ως κυρία παλιάς εποχής που αφαιρεί σιγά-σιγά τα ρούχα της κάνοντας στριπτίζ. Το νέο τραγούδι της Τάμτα "Νιώσε την καρδιά" (σε μουσική Beetkraft και Αντώνη Σκώκου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου) έγινε βιντεοκλίπ από τους White Room. Πρόκειται για μια πολύ ωραία δουλειά που αναδεικνύει τη θηλυκότητα της τραγουδίστριας μέσα από ένα έξυπνο concept.

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο των σκηνοθετών, η Τάμτα μπαίνει σε ένα σπίτι φορώντας καπέλο παλιάς εποχής και μακριά κάπα. Ο φακός την παρακολουθεί να βγάζει αρχικά τις μπότες της και στη συνέχεια, καθισμένη σε έναν καναπέ, να αφαιρεί ένα-ένα τα δαχτυλίδια της (που είναι ουκ ολίγα). Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανένας δεν φαντάζεται τι θα συμβεί σε λίγο, αφού το όλο ύφος που κυριαρχεί στο βιντεοκλίπ είναι πολύ σοβαρό.

Φτάνοντας στο τέλος του τραγουδιού η Τάμτα βρίσκεται να φοράει μόνο τα εσώρουχά της. Ο φακός την απαθανατίζει να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να αφαιρεί το μακιγιάζ της, ενώ όσο έρχεται πιο κοντά στο πλάνο διαπιστώνουμε ότι αντί για σουτιέν έχει γάζες τυλιγμένες γύρω από το στήθος της…

Share |