Στον ΛΑΟΣ ο Σπ.Χατζάρας!

Την προσχώρηση του Σπύρου Χατζάρα στις τάξεις του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ καλωσόρισε τον δημοσιογράφο με τα εξής λόγια: «πάρα πολλά βράδια έβλεπα το Σπύρο Χατζάρα, άκουγα την επιχειρηματολογία του, άκουγα τις εθνικές του θέσεις και πάντα σκεπτόμουν ότι πρέπει να συστρατευθεί στον τίμιο και καλό αγώνα. Χαίρομαι πράγματι που η σκέψη μου αυτή -θα μπορούσα να πω και όνειρο- πραγματοποιείται. Καλωσορίζω στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ένα δημοσιογράφο με ψυχή, καρδιά και μεγάλη παρουσία».

«Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία γεννήθηκε με την προδοσία στην Κύπρο και πέθανε με την προδοσία του δεύτερου Μνημονίου. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με το δεύτερο Μνημόνιο δεν έσωσαν τον Ελληνικό λαό. Τον πρόδωσαν. Ωστόσο, ακόμα τίποτε δεν έχει κριθεί οριστικά. Ο πόλεμος συνεχίζεται και η μάχη είναι μπροστά μας. Όλα μπορεί να αλλάξουν» είπε ο Σπύρος Χατζάρας.

Σε ερώτηση σε ποια εκλογική περιφέρεια θα είναι υποψήφιος ο Σπύρος Χατζάρας ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε: «Ο κ. Χατζάρας δεν θα μπορούσε παρά να κατέβει στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Και ως εκ τούτου λοιπόν θα δώσει τη μάχη του, όχι μόνο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Θα αναλάβει έναν επιτελικό ρόλο και είμαι σίγουρος ότι θα τον εκπληρώσει με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει πάρα πολύ καλά, γνωρίζοντας χρόνια το μικρόφωνο, χρόνια την επικοινωνία».

Real.gr

Share |