Στο τμήμα ο Κίμωνας Κουλούρης!

Σε ένα απίστευτο επεισόδιο ενεπλάκησαν χθες την νύχτα οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 23:30 χθες τη νύχτα οι αστυνομικοί εντόπισαν μια μαύρη «Μερσεντές» να παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός όμως - ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης, - δεν σταμάτησε αμέσως και έδειχνε εκνευρισμένος. Όταν τελικά υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο έλεγχος, ο πρώην υπουργός ξεκίνησε απότομα και παρέσυρε 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, τραυματίζοντάς τον στα πόδια!

Ο άτυχος αστυνομικός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ ο κ. Κουλούρης οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, που διενεργεί προανάκριση.

Μετά την κατάθεσή του, ο πρώην υπουργός έκανε αλκοτέστ και αφέθηκε ελεύθερος- εφόσον δεν έγινε μήνυση εναντίον του - ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Real.gr

Share |