Στο σανίδι η sexy Ρία Αντωνίου!

Από την TV στο θεατρικό σανίδι. Ο λόγος για την εκρηκτική Ρία Αντωνίου, η οποία συνεχίζει την εντυπωσιακή καριέρα της στην Ιταλία και λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν ξαναχτυπά. Οπως φαίνεται, η Ρία έχει κατακτήσει πια τη θέση της στην ιταλική σοουμπίζ και οι μετοχές της είναι στα ύψη.
 
Αυτή τη φορά η μοναδική Ελληνίδα που κάνει αυτή τη στιγμή καριέρα εκτός συνόρων της Ελλάδας πρόκειται να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση στη Ρώμη μαζί με τους σταρ του ιταλικού ποδοσφαίρου Κριστιάν Βιέρι και Μάρκο Ντελβέκιο, αλλά και τη μεγαλύτερη τηλεοπτική σταρ της Ιταλίας, τη Milly Carlucci.

Οι Ιταλοί υπολογίζουν πολύ στην απήχηση που έχει η πιο όμορφη Ελληνίδα (όπως την αποκαλούν) στο ιταλικό κοινό και τη βομβαρδίζουν με προτάσεις τηλεοπτικές και μη. Την κατατάσσουν δε ανάμεσα στους σταρ, όπως φαίνεται στο κείμενο αλλά και στην αφίσα που αποστέλλει η ιταλική παραγωγή για την προώθηση της παράστασης. Η "Εspresso" παρουσιάζει αποκλειστικά την αφίσα που πιστοποιεί το γεγονός, και όλα φαίνεται να είναι έτοιμα, καθώς στις 8 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα.

Οπως είναι φυσικό, αυτό είναι ένα από τα θεατρικά δρώμενα που αναμένεται να καταπλήξουν το θεατρόφιλο κοινό, αλλά και τους θαυμαστές του «Ballando con le stelle», αφού πριν τα αστέρια ανέβουν στη σκηνή είχαν ρίξει πολύ ιδρώτα στο πλατό του RAI Uno. Σε μια δύσκολη για τη χώρα μας εποχή, είναι αν μη τι άλλο πολύ ευχάριστο να βλέπουμε Ελληνες να τα καταφέρνουν εκτός συνόρων.

Μπράβο στη Ρία, αλλά και στον Ηλία Πανταζόπουλο, που είναι ο άνθρωπος που κατευθύνει την καριέρα της εκρηκτικής Ελληνίδας στην Ιταλία. Φαίνεται λοιπόν ότι και αυτή τη χρονιά η Ρία θα απασχολήσει για πολύ τόσο τον ιταλικό Τύπο όσο και τους παπαράτσι, που όπως και πέρυσι θα συνεχίσουν το κυνηγητό για να την απαθανατίσουν σε κάθε βήμα της.

Share |