Στο πρώτο τεύχος του... "Present Days"

Παραπάνω Εικόνες

Με μια μεγάλη αποκλειστικότητα και, συγκεκριμένα, την πρώτη συνέντευξη - φωτογράφιση του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, σε ελληνικό έντυπο, κυκλοφορεί από το πρωί της Τρίτης, 16 Νοέμβριου, το «PRESENT DAYS»!

Ένα ξεχωριστό free press περιοδικό, ποικίλης ύλης, που μπορείτε να βρείτε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, στο δεύτερο δεκαήμερο κάθε μήνα, αλλά και στο… διαδίκτυο (www.presentdays.gr)!

Στο πρώτο τεύχος, που κυκλοφορεί με δύο εξώφυλλα, θα βρείτε, ακόμη, αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογράφηση της όμορφης παρουσιάστριας, Κατερίνας Στικούδη, αλλά και του δημοφιλούς τραγουδιστή της Hip Hop, «Ισορροπιστή».

Αναλυτικά:
ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ
Επιτέλους στη χώρα μας κι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις σελίδες μας. Στην πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα, ο Ισπανός τεχνικός δηλώνει μεταξύ άλλων:
«Πριν έρθω, υπήρξαν επαφές και με τον Παναθηναϊκό! Η ΑΕΚ έκανε θυσία μαζί μου, υπόσχομαι να ανταποδώσω. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ... στην υπερηφάνεια του ελληνικού λαού!»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ
«Just the two of us» ...με την παρουσιάστρια του «MEGA STAR», η οποία μιλάει για όλους και για όλα και, μεταξύ άλλων, δηλώνει: «Ποτέ δεν είχα σχέση με επώνυμο... Για έναν άνδρα έχω κάνει το Αθήνα - Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν! Μπορεί να έχω φάει... μαχαίρωμα».

ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Ο γνωστός τραγουδιστής της Hip Hop σκηνής, όπως δεν τον έχετε… ξανακούσει! Φωτογραφίζεται στο βασικό χώρο εργασίας του, στη λαϊκή, κι αποκαλύπτει: «Στίχους γράφω στη λαϊκή, 7 με 11 - πρωί! Μεθούσα ακατάπαυστα, είχαν την τάση να γίνω αλκοολικός! Μεγαλύτερο όνειρο μου το σινεμά. Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι μόνος!»

...Ακόμη, στο «PRESENT DAYS» που κυκλοφορεί
-Ξεχωριστές προτάσεις για «εξοδούχους και… σπιτόγατους
-Επίκαιρα ρεπορτάζ και στήλες που θα συζητηθούν...

Και, μην ξεχνάτε...
Όπως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, έτσι κι αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ!

«Ξεφυλλίστε» το -και- στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.presentdays.gr !

Share |