Στις καφετέριες του Μικρολίμανου ο Μίχας. Τι είπε για τα... τασάκια;

Συνάντηση με τους επιχειρηματίες του Μικρολίμανου είχε το μεσημέρι ο νομάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας. Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και το «επίμαχο» θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος σε καφετέριες και εστιατόρια, ένα ζήτημα που «καίει» τους επαγγελματίες - και - του Μικρολίμανου.

Ο κ. Μίχας ήταν ειλικρινής για μία ακόμη φορά, αφού - όπως τόνισε - δεν μπορεί και δεν είναι διατεθειμένος να καταργήσει το νόμο και να επαναφέρει τα τασάκια. Δεσμεύτηκε ωστόσο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ανέβει η περιοχή, άρα και η κίνηση στα μαγαζιά, εξέλιξη που θα «καλύψει» τις απώλειες από τη...φυγή των καπνιστών. 

Λίγες μέρες μόνο πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, ο Γιάννης Μίχας δεν «χάϊδεψε» τους επιχειρηματίες προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις και την...ψήφο τους, αλλά προτίμησε να μιλήσει με στοιχεία. Έτσι, παρουσίασε για μία κόμη φορά το πρόγραμμά του, στο οποίο υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του κάθε έργου και - αναλυτικά - η πηγή χρηματοδότησης, είπε ότι θα «μαζέψει» τα οικονομικά στο κανάλι του Πειραιά και τόνισε ότι αν χρειαστεί θα συνεργαστεί με τους ιδιώτες για το καλό της πόλης του!

    

Share |