Στην Ελλάδα ο 1ος διεθνής διαγωνισμός Pole Dance υπό την αιγίδα της WADF!

Για ακόμα μια φορά η αλυσίδα σχολών χορού The Dance Club έκανε την διαφορά διοργανώνοντας τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό Pole Dance κάτω από την αιγίδα WADF που διεξήχθει την Κυριακή 30 Ιουνίου, σε ένα από τα 36 παραρτήματα της αλυσίδας, στο «The Dance Club By Agioi Anargyroi».

Ο διαγωνισμός στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχές σε δύο κύριες κατηγορίες Pole Dance (Artistic, Exotic), καταφέρνοντας να αποσπάσει την προσοχή του κοινού και να δώσει την ευκαιρία σε νέα κορίτσια που ασχολούνται με αυτή τη μορφή γυμναστικής να δείξουν την ομορφιά και την μοναδικότητα αυτού του χορού.

Αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στον 22ND διεθνή διαγωνισμό μας, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο του ΑΣΟΧ (Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού). Ο διαγωνισμός γίνεται υπό την αιγίδα της WADF (World Artistic Dance Federation) με κριτές από Ελλάδα και εξωτερικό (Πολωνία, Βουλγαρία, Ολανδία, Ουγγαρία, Ελβετία, Νότια Αφρική) και πάνω από 1000 αθλητές!!

Το Σάββατο αυτό οι θεατές θα απολαύσουν πολλά και διαφορετικά είδη χορών!! Μεταξύ άλλων θα είναι: Latin Smooth, Caribbean, Argentine Tango, Swing, Disco, Hip Hop, Street Dance, Contemporary, Modern, Musical, Jazz, Oriental, Belly Dance, Bollywood, Folk Dance, Ethno, Zumba και Dance For Fun!!!

Είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός χορού που γίνεται στην Ελλάδα σε αριθμό συμμετεχόντων, διαγωνιζόμενων και κατηγοριών!! Οι ηλικίες που λαμβάνουν μέρος είναι από 3,5 ετών έως 74!

Share |