Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση - Κρίσιμη η τοποθέτηση Ραγκούση στη Βουλή!

Δύο κορυφαία κυβερνητικά στελέχη ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και ο Χρήστος Παπουτσής χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα εναντίον των ιδιοκτητών ταξί. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Γιάννη Ραγκούση στην επιτροπή οικονομικών υποθέσων στην βουλή. Από τα όσα θα ειπωθούν θα εξαρτηθεί και το μέλλον των κινητοποιήσεων των αυτοκινητιστών. 

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: «Κάποιοι προσπαθούν να καταλύσουν την Δημοκρατία»

Σκληρές εκφράσεις εναντίον των ιδιοκτητών ταξί εξαπέλυσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης. «Δεν σέβονται τον τουρισμό και τα προβλήματα της χώρας»

Μιλώντας στον Real Fm στους 97.8 ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου παραδέχθηκε ότι μπορεί να υπήρξαν λάθη από την πλευρά της κυβέρνησης ωστόσο τόνισε πως οι ιδιοκτήτες ταξί δεν «σεβάστηκαν» το κάλεσμα του Πρωθυπουργού για ουσιαστικό διάλογο ο οποίος θα γίνει με κανόνες. «Ο πρωθυπουργός παρενέβη με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και οι αυτοκινητιστές έπρεπε να το σεβαστούν. Δεν σεβάστηκαν όμως ούτε τον τουρισμό, ούτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα».  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως οι αστυνομικές αρχές θα πρέπει να προασπίσουν την ομαλή λειτουργία των αεροδρομίων και των λιμανιών. «Πρόκειται για ακραίες μορφές βίας. Κάποιοι θέλουν να καταλύσουν δημοκρατία, υπάρχουν εγκληματικές οργανώσεις. Βρίσκονται και στην ακροδεξία και στην ακροαριστερά. Κινδυνεύει η Δημοκρατία και ο Κοινοβουλευτισμός. Υπάρχουν κάποιοι που υπονομεύουν την Δημοκρατία. Γενικοί αφορισμοί εναντίον τιου πολιτεύματος, των 300 και της βουλής οδηγούν σε άλλες καταστάσεις»   

Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου

Χρήστος Παπουτσής: «Υποκινούμενες οι κινητοποιήσεις στα ταξί»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε που πίσω από τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί «κρύβονται σκοπιμότητες». Υπογράμμισε επίσης πως «κάποιοι συνδικαλιστές υποκινούν τις κινητοποιήσεις και θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους»
real.gr

Share |