Στέκι επωνύμων το... La Cabana

Σε στέκι επωνύμων μετατρέπεται κάθε μέρα το LaCabana… έχοντας κερδίσει πολλούς φίλους από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο όπου το έχουν εντάξει πλέον στις καθημερινές τους εξόδους. Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε το LaCabanaη Μαρία Μπεκατώρου όπου απόλαυσε το φαγητό της με καλούς φίλους αλλά καιη Κερασία Κούη πουγιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με αγαπημένους φίλους. Ανάμεσά τους ο Ιωσήφ Μαρινάκης μαζί με την αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη, ο Δούκας Χατζηδούκας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Ιωάννα Μαρτζούκου, ο Σταμάτης Πατρώνης, και ο Νίκος Κούλης. Μοναδικά όμως είναι και τα πάρτι που διοργανώνονται κάθε Παρασκευή λίγο μετά τις 22.00 παρέα με το συγκρότημα V4Valentinaνα ξεσηκώνει το κοινό.

Στην ακτή Αλίμου, στον χώρο του πρώην ble, το LaCabana σας περιμένει σε ένανallday αισθησιακό και φιλικό χώρο συνδυάζοντας απόλυτα την θέα του γαλάζιου της ακτής Αλίμου με τις μοναδικές minimal Ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις... μετατρέποντας την καθημερινότητα σας σε... ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
 
Το νέο menu του εστιατορίου έχει επιμεληθεί ο executivechef Χρήστος Τζιέρας με τον Ιταλό chefBruno, οι οποίοι αφού παρακολούθησαν επί 1 μήνα όλα τα στάδια παρασκευής πίτσας στην Ιταλία πλάι σε καταξιωμένους chef Πίτσας (pizzaiolo) σας προτείνουν μια μεγάλη ποικιλία πίτσας σε λεπτή ζύμη με κρούστα συνδυασμένη με minimal επιλογή υλικών φέρνοντας... την Ιταλία στο πιάτο σας! Το menu, εκτός από την μοναδική Ιταλική πίτσα, πλαισιώνεται από δημιουργικές Ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις σε πολύ προσιτές τιμές! 
 
La CABANA
caffe ristorante
Τηλ. 2109859860, mail to: [email protected]
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου (Πρώην BLE), Άλιμος
Share |