Στέφανος Κωνσταντινίδης: Από το πάνελ στο θεατρικό σανίδι!

Από τα τηλεοπτικά πάνελ, στο θεατρικό σανίδι! Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος με την καινούργια χρονιά θα κάνει το ντεμπούτο του στο θέατρο. Ο ίδιος μίλησε στην «Espresso» και παραδέχτηκε πως η κρίση στον κλάδο της δημοσιογραφίας τον ώθησε να δεχτεί την πρόταση να συμμετάσχει στην παράσταση «Οικογένεια Τσιμπουκτσόγλου», που θα ανέβει στις 6 Ιανουαρίου στο θέατρο «ΠΚ».

«Η αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό πέρα από τους αγώνες kick-boxing που διοργανώνω δεν είχα να κάνω κάτι πιο δημιουργικό. Ετσι είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο. Τηλεόραση δεν κάνω, λόγω της κατάστασης στο Alter. Δεν γράφω κάπου, διότι η αγορά είναι δύσκολη και δεν κάνω ραδιόφωνο, γιατί χωρίς χορηγό δεν πας πουθενά» δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Ετσι, από το να κάθομαι, αποφάσισα δεχτώ την πρόταση του συγγραφέα Χριστόφορου Αντωνιάδη, να ζήσω την εμπειρία και να βγάλω και ένα μικρό εισόδημα».

Στην παράσταση ο Στέφανος υποδύεται έναν πατέρα με πέντε παιδιά, που ζει με τη γυναίκα του και τη μητέρα του στο Περιστέρι: «Είμαι ο Πολύκαρπος Τσιμπουκτσόγλου. Ενας χοντρούλης νταλικέρης, με τεράστια αδυναμία στην Αντζελα Δημητρίου και τη Σάσα Μπάστα. Η παράσταση βγάζει πολύ γέλιο και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα την ευχαριστηθεί» τονίζει ο ίδιος.

Οσο για το αν δυσκολεύτηκε με τον ρόλο του: «Μου φάνηκε βουνό. Εκανα δεκαπέντε ημέρες εντατικά μαθήματα υποκριτικής με τον Χριστόφορο Αντωνιάδη, μιλούσα έχοντας φελό στο στόμα μου και έπρεπε να μάθω να λειτουργώ σαν ηθοποιός. Ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρω».

Share |