Σταμάτης Μαλέλης: Τώρα και... μπροστά από τις κάμερες!

Εκτός από τα διευθυντικά του καθήκοντα ο Σταμάτης Μαλλέλης αποφάσισε να αναλάβει και δημοσιογραφικά καθήκοντα και μάλιστα αποκτά δράση μπροστά από τις κάμερες του Star ! Αυτό είναι είδηση μετά την τελευταία απόπειρά του να είναι στις τελευταίες εκλογές σε παράθυρο του καναλιού. Ο ισχυρός άνδρας του Star , ενόψει εκλογών σηκώνει τα μανίκια του και έτσι, θα τον δούμε στα στρατηγεία των δύο μεγάλων κομμάτων, στην οδό Ιπποκράτους και στη λεωφόρο Συγγρού να επισκέπτεται τους αρχηγούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ προκειμένου να τους πάρει συνέντευξη, κατά την διάρκεια της οποίας, υπόσχεται να επιμείνει σε ερωτήσεις, που αντιπροσωπεύουν και βασανίζουν τον σημερινό πολίτη αυτής της χώρας.

Όσο για το τι άλλο ετοιμάζει το Star για τις εκλογές ; Ιδού το αναλυτικό δελτίο Τύπου "Το δρόμο προς τις εκλογές της 6ης Μαΐου προετοιμάζει το Star... Τα σοβαρά αλλά και τα ευτράπελα, το προσκήνιο με τις επίσημες δηλώσεις και τους “αυθόρμητους” λόγους και ενθουσιασμούς αλλά και τα παρασκήνια, εκεί που ο δημοσιογράφος αξιοποιεί το επάγγελμά του. Το Star με το επιτελείο των δημοσιογράφων και των τεχνικών του θα βρίσκεται παντού εκεί που το αναμένουν αλλά και εκεί που δεν το έχουν προβλέψει.

Οι πολιτικοί αρχηγοί, τα στελέχη αλλά και οι “νέες αφίξεις” – νέοι υποψήφιοι βουλευτές, θα φιλοξενηθούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσιάζουν ο Θοδωρής Δρακάκης και ο Παναγιώτης Στάθης. Τη συζήτηση σε τέσσερα “πολιτικά τραπέζια” των 10 ατόμων με φιλοξενούμενους εκπροσώπους όλων των κομμάτων θα διευθύνει η δ/ντρια online media Μάρα Ζαχαρέα.

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

 
 

 

Share |