Σπύρος Σούλης: «Δεν αισθάνομαι σωτήρας κανενός»

Συνέντευξη στο "TV Έθνος" έδωσε ο Σπύρος Σούλης στην ποία μίλησε για την εκπομπή του και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που τους αλλάζει το σπίτια. «Δεν αισθάνομαι ότι είμαι σωτήρας κανενός. Στα σπίτια μπάινω σαν φίλος κι έτσι με υποδέχονται οι σπιτονοικοκύρηδες. Με μια μεγάλη αγκαλιά, με αγάπη και χαμόγελα», είπε.

Μίλησε επίσης και για τη συνεργασία της με τον Χρήστος Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Χαίρομαι που συνεργάζομαι με τον Χρήστο και τη Σίσσυ. Αν και είναι διαφορετικοί άνθρωποι, έχουν αυτή την ωραία χημεία και αλληλοεκτίμηση, κάτι που γενικά επικρατεί στην εκπομπή και σε όλο το πλατό. Και κάθε φορά που παρουσιάζω ένα θέμα για το σπίτι, ενδιαφέρονται ειλικρινά, έχουν απορίες, παίζουμε, κάνουμε πειράγματα. Έχουν και οι δύο πολύ χιούμορ, είναι επαγγελματίες, αγαπούν τη δουλειά τους και αυτό “βγαίνει”», τόνισε.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παλιότερη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. «Πρώτα απ’ όλα με την Ελένη τα πέρασα καλά, έμαθα πολλά, είχαμε πολύ καλή χημεία. Η Ελένη έχει τη δουλειά της και την οικογένεια της, εγώ τώρα πια είμαι στα σπίτια από το πρωί έως το βράδυ, εργαζόμαστε και σε διαφορετικά κανάλια, οπότε δεν συναντιόμαστε στη δουλειά. Η συνεργασία μας έχει λήξει εδώ και χρόνια, και έτσι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη επικοινωνία», είπε

Share |