Σπύρος Παπαδόπουλος: Τι νούμερα έκανε με τα δημοτικά

Αφιερωμένη στο δημοτικό τραγούδι ήταν η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Οι Χρυσόστομος Μητροπάνος, Δημήτρης Υφαντής, Παναγιώτης Λάλεζας, Γιώτα Γρίβα, Αρετή Κετιμέ, Μανώλης Κονταρός, Μάνος Κουτσαγγελίδης, Βαγγέλης Δημούδης, Αλέξης Παρχαρίδης και Λευκοθέα Φιλιππίδη ερμήνευσαν αγαπημένα και δημοφιλή τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τον Πόντο και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και τη Μικρά Ασία, με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Ασπροπύργου «ΘΡΙΑ», που αποτελείται από κορυφαίους σολίστες του είδους.

Μαζί τους, ήταν οι: Γιάννης Πολίτης, Νίκος Μελετίου (δήμαρχος Ασπροπύργου), Γεωργία Ζώη, Βασίλης Γιαννακόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Αττικής), Νίκος Βαφειάδης (αντιδήμαρχος Αθηναίων), Φώφη Γιωτάκη (δημοσιογράφος), Τάνια Χαροκόπου (συγγραφέας), Σπύρος Πετρουλάκης (συγγραφέας), Πάνος Σταθακόπουλος, Καλή Δάβρη και Ναταλία Μίγδου (ηθοποιοί) και Όλγα Αντωνίου (δημοσιογράφος).

Μια εκπομπή με παραδοσιακά ακούσματα απ’ όλη τη χώρα και 300 χορευτές που κατέκλυσαν το στούντιο και εντυπωσίασαν με τις φιγούρες τους.

Τι τηλεθέαση έκανε

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο 25 Ιανουαρίου έκανε κάτω από 15% στο δυναμικό κοινό και πάνω από 20% στο γενικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έκανε μέσο όρο τηλεθέασης στο 14,5% στο δυναμικό κοινό και 22,5% στο γενικό σύνολο.

Share |