Σπιτικό φαγητό σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

Η Σπιτική Κουζίνα διανύει σήμερα τον 7ο χρόνο λειτουργίας της και στόχο έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με την παροχή καθημερινά σπιτικού φαγητού με αυθεντικές συνταγές παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας από Ελληνίδες νοικοκυρές.

 Η πρωτότυπη αλυσίδα φαγητού ξεκίνησε ως το πιο πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με δήμους και σταδιακά άρχισε να επεκτείνεται αυτόνομα και ανεξάρτητα με στόχο να προσφέρει πιστοποιημένο και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σε όλους στον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που διέπει όλη την λειτουργία της Σπιτικής Κουζίνας υπαγορεύει την λειτουργία με μειωμένο κέρδος. Ήδη λειτουργεί με επιτυχία σε πολυάριθμους δήμους και εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους που αναζητούν ένα ζεστό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σαν να το μαγείρευαν οι ίδιοι.

Η χαμηλή τιμή σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία γρήγορα απασχόλησαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τώρα όλοι πλέον μπορούν να ξεχωρίσουν τα γνωστά σπιτάκια που άλλαξαν τη ζωή πολλών χιλιάδων ανθρώπων.

Σαλάτες


Δημιουργούμε καθημερινά για εσάς φρεσκοκομμένες, πεντανόστιμες σαλάτες και λαχανικά, έτοιμα για κατανάλωση σε μεγάλη ποικιλία για όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Οι σαλάτες και τα λαχανικά πλένονται πολλές φορές από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, κόβονται την ίδια στιγμή και συσκευάζονται σε πρακτικές συσκευασίες για να διατηρούν την φρεσκάδα τους μέχρι να φθάσουν στο τραπέζι σας.

 

 

 

Ορεκτικά


Η διαδικασία του φαγητού αποτελεί παράδοση για την Σπιτική Κουζίνα. Τα πρώτα πιάτα όταν στρώνετε το τραπέζι σας θέλουμε να είναι πρώτα και στην ποιότητα. Σεβόμενοι την τελετουργία του σπιτικού και παραδοσιακού φαγητού, καθημερινά σας προσφέρουμε ορεκτικά που θα σας ικανοποιήσουν πριν φθάσετε στο κυρίως.
 
 

 

 

 

 

Πίτες


Οι πίτες της μαμάς της Σπιτικής Κουζίνας είναι όλες χειροποίητες, χορταστικές, σπιτικές και φτιαγμένες με μοναδικές συνταγές που έχουμε κληρονομήσει από την προγιαγιά μας. Όσοι τις δοκιμάζουν γίνονται πιστοί υποστηρικτές καθημερινά. Το σίγουρο είναι ότι ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής όπου τα αγνά και παραδοσιακά προϊόντα βρίσκονται στην κορυφή της διατροφικής μας αλυσίδας.

Κυρίως


Με διαφορετικό Μενού κάθε μέρα, οι λάτρεις της Σπιτικής Κουζίνας απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πιάτων με ποικίλους συνδυασμούς. Οι Σεφ και οι διαιτολόγοι μας βρίσκονται σε μόνιμη συνεργασία για να λαμβάνουν υπόψιν εκείνους που τρέφονται εξ ολοκλήρου από την Σπιτική Κουζίνα. Το Μενού ανανεώνεται συνεχώς και η έμπνευση μας οδηγεί σε νέες δημιουργίες που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.
 

Γλυκά


Τα σπιτικά γλυκά της γιαγιάς, οι παραδοσιακές γλυκές γεύσεις με τα αγνά υλικά, οι χειροποίητες δημιουργίες ολοκληρώνουν το ελληνικό παραδοσιακό τραπέζι και προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση. Τα γλυκά μας όπως και όλα τα φαγητά μας εξαντλούνται καθημερινά, «όταν τελειώσει το ταψί».
 
 
 
 
 
 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΡΕΣΚΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ!

ΑΠΟ 2,90 ΕΩΣ 3,50 €

Όποιο πιάτο κι αν διαλέξεις σε απίστευτη τιμή!

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα.

Στην Σπιτική κουζίνα όλα τα πιάτα κοστίζουν μόνο από 2,90 ευρώ και στόχο έχουν να προσφέρουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής ανεξαιρέτως σε όλους μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα μας λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης.

Η χαμηλή τιμή σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία γρήγορα απασχόλησαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στους περισσότερους δήμους της Αττικής. Όλοι μπορούν να ξεχωρίσουν πλέον τα γνωστά σπιτάκια που άλλαξαν τη ζωή μας.

Η Σπιτική κουζίνα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που αναζητούν στην καθημερινότητα τους τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής! Όσοι επιλέγουν την Σπιτική Κουζίνα εξοικονομούν καθημερινά χρόνο και χρήμα.

Η "Σπιτική κουζίνα" έχει δικαίως χαρακτηριστεί η... Κουζίνα με το κοινωνικό πρπσωπο και μπορειτε να τη βρείτε στα εξής σημεία:

Καλλιθέα

Αγίων Πάντων 82
Τηλ.: 210 9575176

Σύνταγμα

Βουλής 7
210 32 55 269

Γαλάτσι

Αγίας Γλυκερίας 11
Τηλ.: 210 9637674

Αμπελόκηπους

Έβρου 54, Ιπποκράτειο Νοσ. Τηλ. 210 3648152

Γλυφάδα

Γούναρη 45
Τηλ: 210 96 37 664

Άλιμος

Θουκυδίδου 44
Τηλ: 210 98 81 296

Κηφισιά

Πλατεία Πλατάνου, Οδός Αδριανού (Έμπροσθέν Άλσους Κηφισιάς)
Τηλ: 213 2007100 – 6984 459686

Δάφνη

Μιλτιάδου 9
Τηλ: 210 97 35 446

 

Share |