Το σπίτι του δημοσιογράφου Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι το όνειρο κάθε deco lover

«Οδηγός καλής ζωής» είναι ο τίτλος της εκπομπής του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στον Alpha. Ως ένας μικρός «οδηγός καλής ζωής» θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί και ο λογαριασμός του στο Instagram.

Μέσα από εκεί, ο γνωστός δημοσιογράφος διοχετεύει τις σκέψεις του που κάνουν τους followers του να χαμογελούν και να εστιάζουν στην φωτεινή πλευρά της ζωής που είναι γεμάτη μικρές χαρές. Η δημιουργική «καρδιά» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη χτυπά για δύο μεγάλες αγάπες. Η πρώτη είναι η δημοσιογραφία. Η δεύτερη η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.

«Η άλλη μου μεγάλη αγάπη μετά τη δημοσιογραφία, είναι η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Όσο μου επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μου, βοηθώ φίλους να ξαναφτιάξουν από την αρχή τα σπίτια τους ή αυτά που μόλις έχουν αγοράσει. Είναι κάτι το οποίο έχω σπουδάσει στο Λονδίνο και ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι» έχει γράψει ο δημοσιογράφος -και interior designer!- σε ένα από τα post του στο Instagram.
 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ηλιόλουστα Χριστούγεννα ( προς το παρόν ) και σκέφτομαι ότι θα ήθελα να είμαι κάπου με ένα μέτρο χιόνι, αλλά με ανθρώπους που έχουν το τζάκι στην καρδιά και τα δώρα στο μυαλό. Έχω κάτι υπόψιν μου ... Προς το παρόν μπορώ να ονειρεύομαι μέχρι να με ξυπνήσει πάλι η καθημερινότητα. Οι άνθρωποι των πόλεων ( και της υπαίθρου πλέον) βλέπουμε τις ζωές μας να περνούν, να χάνονται χωρίς να τις ζούμε ( όπως θα θέλαμε) γιατί απλούστατα δεν προλαβαίνουμε ....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Κεφαλογιάννης (@kefalogiannis_) στις

Share |