Σπιτι με το MEGA: Tι αλλάζει στη μουσική εκπομπή από το Σάββατο; Συναγερμός λόγω χαμηλών ποσοστών

Συναγερμός χτύπησε στο MEGA με αφορμή τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής “Σπίτι με το MEGA” με αποτέλεσμα να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της μουσικής εκπομπής στον σταθμό που τόσο αγαπά ο Πρόεδρός του. Κι αυτό γιατί μπορεί η Αλκηστις Πρωτοψάλτη να μην πήγε ψηλά αλλά τα 5άρια των Onirama στάθηκαν στο λαιμό κάποιων που θεώρησαν ότι το συγκρότημα του Θοδωρή Μαραντίνη είναι πιο mainstream.

Ετσι, από το ερχόμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου η εκπομπή αλλάζει τόσο μέρα όσο και ώρα προβολής και θα προβάλλεται το Σάββατο στις 21.00 το βράδυ. Και αν κάποιοι στον σταθμό θεώρησαν ότι είναι η σανίδα σωτηρίας που έψαχναν, μάλλον η κίνηση αυτή θεωρείται άκρως αυτοκτονική λόγω ανταγωνισμού. Αντε το Σάββατο ως μέρα προβολής μπορώ να την καταλάβω, αλλά ποιος είναι αυτός που βάζει το εν λόγω πρόγραμμα απέναντι από δυο παρόμοιες εκπομπές, απέναντι δηλαδή από το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” στον ΣΚΑΪ που μάλιστα φέτος είναι και η πρώτη χρονιά που ζορίζεται και απέναντι από το J2us με τον β’ κύκλο του να έχει άλλη δυναμική. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο το τάλεντ σόου του OPEN βρέθηκε πολύ μπροστά σε νούμερα τηλεθέασης σε νεανικό και γενικό κοινό. Αν οι αποφάσεις αυτές οφείλονται στο γεγονός ότι αυτή τη στιγμή το κανάλι είναι ακέφαλο από Διεύθυνση προγράμματος μπορώ να το καταλάβω, αλλά αν παίρνονται έτσι ελαφρά την καρδία, είναι θανάσιμο λάθος τόσο για το κανάλι όσο και για την συγκεκριμένη εκπομπή.

Επίσης, οι ιθύνοντες πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι το Σπίτι με το ΜΕGA γεννήθηκε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, εν προκειμένω εν μέσω καραντίνας και πήγε καλά γιατί προσέφερε στον κόσμο αυτό το διαφορετικό και με καλεσμένους που δεν έβγαιναν συχνά στον τηλεοπτικό φακό. Επιπροσθέτως, όλοι οι καλλιτέχνες δεν έχουν ούτε απωθημένο, ούτε ταλέντο στην παρουσίαση με αποτέλεσμα το σόου να γίνεται ενίοτε από βαρετό έως αδιάφορο προς το τηλεοπτικό κοινό. Γιατί καλό είναι να κλείνονται πρώτα ονόματα αλλά αν δεν υπάρχει στήσιμο μιας εκπομπής με αρχή, μέση και τέλος, τότε όλοι θα έβγαιναν με ένα μικρόφωνο και θα κοκκίνιζαν τα μηχανάκια της Nielsen.

Πηγή: www.tinasmess.gr

Share |